وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
درس عشق
23 / 1 / 1392 ساعت 4:39 | بازدید : 5251 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 

این روزها دلم درگیر آشفتگی هاست

خالی از پُر و پُر ز خالی

گاهی آنقـــــــــدر مشغول می شود که گویی مرا فراموش کرده و آنقـــــــــــدر غرقِ در خود است که پنداری از وجودم جداست

ای همراه همیشگی من

ای رقیب دل زار من

و ای موهبت الهی

در پِیِ پاسخ کدامین پرسش چنین عزم خود را جزم نمودی و به پیکار مجهولات شتافتی؟

کمی آرام گیر و با رقیب خود دمی  بیاسای

تا طریقت عشق  ز وی بیاموزی



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


khodaia...
23 / 1 / 1392 ساعت 4:39 | بازدید : 3664 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
:: خدايا يك مرگ بدهكارم و هزارن آرزو طلبكارم خسته ام يا طلبت را بده يا طلبت را بگير :: :: خداونداتودرقرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی تومیگفتی اگراهریمن شهوت برانسان حکمفرماشد من اوراازصلیب قلب خودمصلوب خواهم خواند ولیکن من به چشم خویشتن دیدم که چشمان هوس آلودفرزندی براندام لخت مادرخود همچنان دزدانه میلغزد برادرنیمه شب ازآغوش خواهر کام میگیرد خداونداگرمردانگی این است ..به نامردی نامردان قسم نامرد نامردم اگردستم به قرآنت بیالایم ویا "میدانی "و اینگونه "میسوزم" ::


|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


ثبت نام درخواست صدور سند مالکیت ثبتی
22 / 1 / 1392 ساعت 5:49 | بازدید : 5977 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
ثبت نام درخواست صدور سند مالکیت ثبتی از ۱ آبان شروع شده

برای اطلاعات بیشتر به

http://www.sabtemelk.ir/

مراجعه فرمایید

مکان ثبت نام در بوکان

کافی نت کوردلند کوچه بانک ملی



|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


www.kordstan.LXB.ir
15 / 1 / 1392 ساعت 1:57 | بازدید : 7749 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
http://www.kordstan.LXB.ir
برچسب‌ها: http://www , kordstan , LXB , ir ,


|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


جنگلهای زاگرس در میان سکوت رسانه های داخلی مظلومانه می سوزند
13 / 1 / 1392 ساعت 9:21 | بازدید : 4618 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

هر کس که به غرب کردستان و شهر مریوان سفر کرده باشد،بدون شک دو چیز را هرگز فراموش نخواهد کرد،اول: کوههای سر به فلک کشیده پوشیده از جنگل وسرسبز زاگرس،دوم:دریاچه زریوار که در واقع بزرگترین چشمه آب شیرین جهان است، که نه تنها هیچ حوضه آبریزی ندارد بلکه رودخانه ای نیز از آن جاری می شود، ولی متاسفانه در چند سال اخیر هم جنگل وهم دریاچه در سراشیبی مرگ ونابودی قرار گرفته اند اینکه چه ضربه های مهلکی به یکی از زیباترین تالاب های بین الملی دنیا وارد میشود خود حکایتی دیگر دارد.

مبحث ما اینجاجنگلهای زاگرس وبلائی است که در سه سال اخیر به جان آن افتاده است فاجعه ای زیست محیطی که به علت تکرار متوالی دارد به سنتی رایج در سنوات اخیر تبدیل می شود،هر سال وهمزمان با پایان بارندگی های بهاره دستهای کینه ونفرت سیاه دلان سیاه اندیش از آستینهای کینه وجهالت بیرون می آیند و جهنمی از دود و خاکستر را برای مردم به ارمغان می آورند،به طوری که تا تاریخ 07/09/1389 هفتصدوچهل 740 مورد فقط توسط انجمن سبز چیا در جنگلهای مریوان ثبت شده است در برخی از این موارد وسعت خسارت  یک فقره آتش سوزی بیشتر از دویست 200 هکتار بوده است!!!  این آمار فقط مربوط به مریوان است اگر دیگر شهرهای  حاشیه زاگرس از ایلام وکرمانشاه تا سردشت و اشنویه و شمال غرب را  در نظر بگیریم آن وقت است که عمق فاجعه آشکار خواهد شد،که اگر این رویه همچنان ادامه یابد دور نیست روزی، که همه جنگلهای زاگرس نابود شود.فاجعه ای که بدون شک زوایا وعوارض پنهان آن تا قرنهای آینده،حتی با مدیریتی کارآمد قابل جبران نخواهد بود، در این آتش نه تنها گیاهان و درختان که منبع زندگی و ذخیره آبهای زیر زمینی اند نابود میشوند بلکه میلیونها ومیلیونها جاندار ریز ودرشت از مورچه ،مار ولاک پشت و گنجشک تا خرگوش و گرگ وحتی ببر وحیوانات بزرگتر قتل عام می شوند. اگر کسی از نزدیک  این آتش را احساس نکرده باشد شاید باور این امر برایش سخت باشد که چطور جانور چالاکی مثل ببر و گرگ در این آتش گرفتار میشود اما کسانی که در خاموش کردن آتش شرکت کرده اند میدانند که اگر بی احتیاطی کنند نه در مرکز آتش بلکه حتی در دو متری آتش نیز ممکن است جان خود را از دست بدهند چونکه نه فقط آتش بلکه دود ناشی از آن دید انسان را مختل و گیج سردرگم میکند به طوری که ممکن است در یک متری داخل آتش نتواند راه بیرون رفتن را پیدا کند.

وسعت آتش سوزیهای سه ساله اخیر جنگلهای زاگرس  بی شک قابل مقایسه با آتش سوزی های هیچ جای دنیا نیست،بنا به آمار  اداره منابع طبیعی استان کردستان پنج هزار وششصد هزار (5600) هکتار از عرصه های طبیعی استان در سال گذشته طعمه حریق شده اند!در حالی که آمارهای غیر رسمی چیز دیگری می گویندو بنا به برآورد انجمن سبز چیا  این آمار فقط در شهر مریوان سی هزار(30000)هکتار بوده است! سی هزار هکتار یعنی سیصد میلیون متر مربع از بهترین زمینهای این مملکت که در مقایسه با مناطق مرکزی وشرقی ایران اینجا  رویایی، و بدون شک بهشت روی زمین است. جنگلهایی که علاوه بر اینکه پناهگاه امنی برای گونه های نادر گیاهی و جانوری اند،همچون سدی مخملین مانع از عبور جریانهای هوای گرم وغبار از  دشت های سوزان عربی به فلات مرکزی ایران می شوند،پدیده گرد وغبار که در چند سال اخیر برای کشور ما به معضلی تبدیل شده است. حال اگر همان آمار اداره منابع طبیعی را نیز بپذیریم، بازهم وسعت  خسارت ها فاجعه بار و ترسناک است.اگر جریمه این کار را با همان جدولی که یک کشاورز ساده را با آن نه به خاطر قطع وسوزاندن درختان بلکه فقط به خاطر تخریب مراتع محاسبه کنیم تصورش را بکنید که چه زیانی را متحمل شده ایم. 

آتش سوزی دو سال پیش جنگلهای یونان هفته های متمادی سر خط اخبار رسانه های دنیا بود ولی اینجا در سکوت وتاریکی دود آگین ،نگین سبز زاگرس سه سال است تبدیل به خاکستر می شود وآب هم از آب تکان نمی خورد. همین دیروز در اخبار رسانه های داخلی خبردار شدیم که بیست هکتار از جنگلهای استان گلستان طعمه حریق شدند همه نیروهای بسیج وارتش بسیج شدند و سه فروند بالگرد به محل اعزام شدند تا آتش را خاموش کردند و خبر در همه بخشهای خبری و اکثر سایت ها منعکس شدو نظر کارشناسان محیط زیست در باره علت های احتمالی آن مورد بررسی قرار گرفت، در حالی که در مریوان تنها در یک روز (28 آبان ماه سال جاری) 28 مورد آتش سوزی رخ داد،و صدا از هیچ یک از رسانه های داخلی در نیامد!

در برنامه ای که در تلویزیون بی بی سی فارسی در مورد آتش سوزی در جنگلهای مریوان پخش شد،نظر کارشناسی کارشناس برنامه که از تهران از طریق تلفن در برنامه شرکت کرده بود جالب وخواندنی بود:آقای اسماعیل کهرم کارشناس محیط زیست و استاد دانشگاه!که پای ثابت برنامه های زیست محیطی شبکه های داخلی به عنوان کارشناس می باشد در نظرات خود بیان کردند که:منشا آتش سوزی ها دو عامل طبیعی و انسانی است.عامل طبیعی بر اثر گرمای هوا وگاهی یک قطره شبنم ممکن است کار عدسی یک ذره بین را انجام دهد وباعث آتش زدن برگها وگیاهان خشک شود،دوم عامل انسانی که ممکن است سهوی یا عمدی باشد وبه گفته ایشان عامل اصلی آتش سوزی های جنگلها در مریوان روستائیان محلی به انگیزه تخریب وتصاحب  واضافه کردن آن به زمینهای کشاورزیشان می باشند.

استدلالی که شاید بینندگان نا آگاه به منطقه را قانع میکرد ولی برای کسانی که به اکوسیستم و جغرافیای منطقه اشراف دارند مضحک و بیشتر به یک جوک شبیه بود.زیرا اولا:عموما کردستان و خصوصا مریوان منطقه ای سردسیری است ثانیا خیلی از این آتشسوزیها که من خودم شخصا در خاموش کردن آن شرکت داشته ام در دامنه رو به شرق که خورشید بعد از ظهر به آن نمی تابد( نسار) ودر ساعات نیمه شب که اصلا خورشیدی در آسمان نیست رخ داده است.ثالثا الان که فصل پاییز است  ودمای هوا همه جا سرد شده و محال است که جائی بر اثر گرمای خورشید آتش بگیرد چرا باز از شدت آتش سوزیها کم نمی شود؟

واما عامل انسانی:اولا خیلی از آتش سوزیها در مناطقی دور از زمینهای کشاورزی در روی کوهها  رخ میدهد. ثانیا:تقریبا انتهای همه زمینهای کشاورزی  حاشیه وداخل جنگل در خلال سالهای گذشته توسط جنگلداری  به وسیله گاردهای سنگین بتونی علامت گذاری شده و از همه زمینهای کشاورزی نیز نقشه هوائی و کروکی تهیه شده به نحوی که هیچ کشاورزی نمیتواند حتی یک متر از جنگل را تصاحب کند. رابعا: واز همه مهمتر در آتش سوزی های مجاور زمینهای کشاورزی خود کشاورزان بیشترین ضرر را متحمل شده اند چرا که باغات آنها نیز در آتش سوخته اند.از استدلالات علمی این استاد معروف دانشگاه! که بگذریم سه مساله مهم در این رابطه قابل تامل وبررسی است.

1. این آتش سوزیها توسط چه کسانی  وبه چه نیتی انجام میشود و آنها چه کسانی هستند که در طول این سالها هنوز کسی نتوانسته آنها را محاکمه کند؟

2.چرا در قبال فاجعه ای به این وسعت همه ساکت وبی تفاوتند؟ چرا  رسانه های داخلی  کار را به جائی رسانده اند که  مردم اطلاعات را از رسانه های خارجی کسب کنند؟

3.جدای از اینکه عاملین ومسببین این فاجعه زیست محیطی چه کسانی هستند،چرا نباید از طریق ارگانهای دولتی مرتبط چاره ای اندیشیده شود؟در اکثرکشورها در مواقع بحران وبلایای طبیعی ،پلیس وارتش بسیج میشوند،در شهری مثل مریوان که تعداد نیروهای نظامی وانتظامی با کل جمعیت بومی شهر برابری می کند چرا نباید از آنها نیز کمک گرفت؟واز همه مهمتر در حالیکه همه اعضای انجمن سبز چیا با وسایل ابتدائی مثل بیل وشاخه درختان به جنگ آتش می روند،چرا نباید از امکانات پیشرفته مثل بالگرد وکپسول آتش نشانی برای خاموش کردن آتش استفاده کرد؟ از خواب و زندگی خود مایه میگذارند وبه جنگ آتش ودود می روند. انسانهای والائی که غم طبیعت و آیندگان را در دل خود دارند، از معلم وبازاری و دانشجو گرفته تاکشاورز و راننده و ... کسانی که حتی انجمن سبز هم آمار دقیق آنها را نمی داند،نیروهای آماده ای که با صدای هر اس ام اس موبایلشان قلب آنها از ترس شنیدن آتشی دیگر می لرزد.آزاد مردانی که گاه در راستای کمک به جانداران وطبیعت خود قربانی گزیدگی گزندگان و سقوط از کوه و قهر طبیعت می شوند.

تنها امید ویگانه امدادگران جنگل که در این چند سال به یاری و نجات آن شتافته اند انسانهائی ایثارگر وگمنامی هستند که بدون هیچ گونه چشم داشتی وفقط به خاطر وظیفه انسانیشان روز وشب آنگاه که همه ما در خواب نوشین آرمیده ایم

 این آدرس سایت انجمن سبز چیای مریوان http://www.chya.org  می باشد به همه شما دوستان گرامی توصیه میکنم از آن بازدید کنید ویا مطالب و خبرهای زیست محیطی خود را به ایمیل green.chya@gmail.com بفرستید تا در صورت صلاحدید شورای سردبیری مطلب شما در ویژه نامه خبری انجمن که به صورت رایگان منتشر و پخش می شود چاپ شود.

در پایان این هم شماره 09187765338  هیئت اطفای حریق انجمن برای دوستان مریوانی که  اگر داوطلب عضویت در آن هستند ویا اگر شاهد آتشوزی جنگل بودند به انجمن گزارش دهند.

نوشته شده توسط هاواری گه ل در چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۸۹ ساعت 1:25


|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


پارچه شیعریک له دوکتور په شیو
13 / 1 / 1392 ساعت 9:21 | بازدید : 5668 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

دیوه ره یه ک به سواری که ر                        رییه کی دووری گرته به ر

نه هیشت که ر پشو بدا بینی                      تا گه یشتنه بژوینی

که ر که بینی له و ناوه                               گیاو گول سه ری پیوه نا وه

میوانی گه وره ی سرووشته                       نه خیو ،نه باری له پشته!

به زه ره زه ر و غاره غار                              دنیای هه مو کرده به هار

له پر خاوه ن که ری زورزان                         هه ستی کرد وا له و دیو ته لان

هه راو و هوریا و ده نگه ده نگه                     ئیتر زانی کاری له نگه!

وتی که ره گیان!گوی گره                            ئه و ده نگه ده نگی ریگره

تا زووه وه ره بارت که م                                 له ریگران رزگارت که م

که ر دایه قاقای پیکه نین...                          وتی قوربان هاوریی شیرین!

باره که ی من له خوت بار که                       هه تا زووه خوت رزگار که

که من که ر بم،باره به ر بم                       کورتان له پشت هه شبه سه ر بم

فه رقی چییه؟ده رد هه ر ده رده                که ری تو بم،یا هی جه رده؟



|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


خالو حسین
13 / 1 / 1392 ساعت 4:54 | بازدید : 5195 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
          خالو

 حسین 

نام حسین عثمانی ازاهالی طایفه امامی  واقع دراستان  کرمانشاه  شهرستان پاوه  شهر بانه وره      لقبش فرهاد ثانی                 کاری که فرهاد انجام داد بابت عشق وجنونش به شیرین بود  وخام گفته های خسرو شد    اما خالو حسین این شیر اوژن  که قلبش به عشق  کردستان بزرگ میتپد ذهن وافکارش به یاد کردستان بزرگ ارام میگیرد  این کار خارق العاده را انجام داد فقط به عشق کردستان او کاری کرد که تمام دنیا درمقابل اراده .شجاعت.وتوانمندی وخلاقیت  کردها به  ستوه ایند         زیادند خالو حسین ها زیادند صلاح الدین ها   زیادند زیادند زیادند         ولی افسوس که جفای روزگار مجال سر بر افراشتن نمیدهد    

برچسب‌ها: "سولاکان" ,

موضوعات مرتبط: مطالب متفرقه , تاريخي , ,

|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


نيشتمانه که م
5 / 1 / 1392 ساعت 1:21 | بازدید : 6203 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

وینه ی گوندی پالنگان له هه ورامانی روژ هه لات ۷/۲/۸۶

"کوردنيوزعليرضاخان سولاکان"


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


New tab:
یک شنبه 2 / 1 / 1392 ساعت 22:23 | بازدید : 4560 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
www.kordstan.lxb.ir www.nian.lxb.ir www.bayan-kord.blogfa.com www.kurdpres.lxb.ir

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


خيلي وقته بارون..
شنبه 24 / 11 / 1391 ساعت 2:16 | بازدید : 4054 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
خیلی وقته دیگه بارون نزده رنگ عشق به این خیابون نزده خیلی وقته ابری پر پر نشده دل آسمون سبک تر نشده مه سرد رو تن پنجره ها مثله بغضه توی سينه ی منه ابر چشمام پر اشکه ای خداوقتشه دوباره بارون بزنه خیلی وقته که دلم برای تو تنگ شده قلبم از دوری تو بدجوری دلتنگ شده بعد تو هیچ چیزی دوست داشتنی نیست کوه غصه از دلم رفتنی نیست
برچسب‌ها: "عليرضاحسيني سقز" ,


|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


حكايت من
دو شنبه 21 / 11 / 1391 ساعت 3:46 | بازدید : 4597 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
حکایت حکـــــــــــــــــــــایت من… حکایت کسی بود که عاشق دریا بود اما قایقـــــــــــــــــــــی نداشت… دلباخته سفر بود اما همسفـــــــــــــــــــــر نداشت… حکایت کسی بود که زجر کشید اما ضجـــــــــــــــــــــه نزد… زخم داشت اما ننالیـــــــــــــــــــــد… گریه کرد اما اشک نریخـــــــــــــــــت… حکایت من حکایت کسی بود کـــــــــــــــــــــه… پر از فریاد بود اما سکوت کرد تا همه ی صداها را بشنـــــــــــــــــــــود…
برچسب‌ها: "عليرضاحسيني" ,


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


خوشگلترین دخمل جهان
10 / 11 / 1391 ساعت 3:23 | بازدید : 1820 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

.

.

.

.

نیشخندhalehoole

برچسب‌ها: "رضاسيدرشيد , عليرضاحسيني سقز , موكريان نيوز , آژانس خبري كردنيوز , خبرهاي سياسي كردستان , كوردپرس , نيان آنلاين , رضارشيدkurdnews , alireza hosaini kurdnews , tehran univercity , saghez news , kurdpres reza rasid , saqqez ava , kurdland , عليرضاحسيني كردنيوز" ,


|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


حرم
9 / 11 / 1391 ساعت 7:4 | بازدید : 6288 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

 

خدا...

یک سال را به خاطر یک ماه زنده ام

دنیای من بدون محرم نمی شود



|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


داستان زنی خود ساخته
3 / 11 / 1391 ساعت 1:3 | بازدید : 4227 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

داستان زنی خود ساخته !! ( رازهای موفقیت )

 

برچسب‌ها: "رضاسيدرشيد" ,


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


عشق امروز!
28 / 10 / 1391 ساعت 1:35 | بازدید : 4882 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
این روزها دختر ها و پسر هااز عشق و دوستی هیچ نفعی نمیبرند!اونایی که منفعت میبرند : رستوران ها_کافی شاپ ها_ همراه اول ایرانسل_مانتوفروشها_ادكلن فروشهاوآرايشي فروشها


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


طراحي و فروش نرم افزار
28 / 10 / 1391 ساعت 1:35 | بازدید : 5482 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
به زودي تيم طراحي و فروش نرم افزار سايت كامياران شاپ تشكيل مي شود منتظر خبرهاي بعدي ما باشيد.



|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


آموزش ICDL
28 / 10 / 1391 ساعت 1:35 | بازدید : 6743 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

آموزش مبانی کامپیوتر دانلود

آموزش سیستم عامل Dos دانلود

 آموزش سیستم عامل Windows Xp دانلود

آمورش Word 2003 دانلود

آموزش Excel 2003 دانلود

آموزش Access 2003 دانلود

آموزش Powerpoint 2003 دانلود



|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


غرور
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 5712 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

اگر به فردا غره باشی امروز شکست میخوری      (مثل یونانی)



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مروري برتاريخ
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 4955 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

عبرت از تاریخ

"""""""""""""""

در دهم  محرم سال ۶۱ هجری، سپاهیان یزید، خلیفه ی اموی، به هدایت عبیدالله بن زیاد والی کوفه و به

فرماندهی عمربن سعد، در صحرای  کربلا (نینوا) راه را بر کاروان امام حسین(ع)  که عازم  کوفه  بود،

بستند وایشان و بیش از ۷۲ نفراز یاران و همراهانش را به دلیل نپذیرفتن بیعت خلیفه ی ناصالح  اموی،

به شهادت رساندند. فاجعه ی شهادت امام حسین (ع) و یارانش خاطر مسلمانان را به شدت آزرده ساخت.

از آن تاریخ قیام هایی هم چون توابین، علیه بنی امیه صورت گرفت.  

در سال ۶۶ هجری مختار بن ابی عبیده ی ثقفی به خون خواهی  شهدای کربلا قیام کرد و عبیدالله بن زیاد

وعده ای از قاتلان  شهدای  کربلا  را کشت. اما  دیر زمانی نگذشت  که  مصعب بن زبیر،  برادر عبدالله،

به کوفه آمد  و مختار را به  قتل رساند و خود بر کوفه مسلط شد.  در سال ۷۱ هجری عبدالملک مروان،

خلیفه ی اموی، پس از تثبیت حکومت خود  در دمشق، کوفه را نیز تصرف کرد  و مصعب  را از بین برد.

میرزا صادق تفرشی ، شاعر دوره ی نادر، در قطعه ای  زیبا این وقایع را به نظم کشیده است:

 نادره  پیری  ز  عرب   هوشمند                                                

                                                                  گفت  به عبدالملک از روی پند

                          زیر همین  قبه  و  این     بارگاه

                                                                   روی همین مسند این تکیه گاه

                          بودم  و      دیدم     بر   ابن زیاد   

                                                                   آه  چه  دیدم که دو چشمم مباد

                          تازه   سری  چون   سپر  آسمان

                                                                    طلعت خورشید ز رویش نهان

                          بعد   ز  چندی  سر  آن  خیره سر

                                                                     بد  بر  مختار  به  روی  سپر

                          بعد که مصعب  سر و سردار  شد

                                                                     دست خوش وی سر مختار شد

                           این سر  مصعب به  تقاضای کار

                                                                    تا  چه  کند  با  تو  دگر  روزگار



|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


سيرتاريخ علمي ايران
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 4740 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

تدبیر پزشک ایرانی

 

**********

**********

**********

در سیر تاریخ علمی ایران زمین، دانشمندان ایرانی  تلاش های بزرگی کرده و سوابق درخشانی را از خود

به یادگار گذاشته اند. محمد بن زکریای  رازی ــــ که  اروپایی ها وی را Rhazes می گویند ــــ پزشک و

دانشمند ایرانی است. وی هم در علم پزشکی استاد بود و هم درکیمیا(شیمی) دست داشت. آثار رازی نشان

از توجه وی به دانش تجربی دارد. مرحوم دکتر زرین کوب به نقل از منابع متقدم می نویسد:

می گویند زمانی رازی خواست  در بغداد  بیمارستانی  بسازد؛ گوسفندی را کشت و قطعه های گوشت آن را

در محله های مختلف شهر بیاویخت و به  هر محله سرکشی  می کرد و سر انجام  بیمارستا ن  خود  را  در

محله ای ساخت  که گوشت در آن جا دیرتر فاسد گشته بود.

""""""""""""""""""""""""""""""

بر گرفته از: کارنامهء اسلام، ص ۵۳؛ با اندکی تصرف در متن. 



|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


باتعدادي طنزتاريحي
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 5254 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

" " چند طنز تاریخی " "

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 

۱ـــ خلفای  عباسی  هر یک  لقبی داشتند مانند المتوکل بالله یا الناصر لدین لله  و... می گویند

روزی یکی از خلفای ستمکار عباسی به  ندیم خود  گفت: می خواهم  لقبی هم  چون اجدادم

برایم بیابی. ندیم اندکی فکر کرد و گفت: خلیفه  به سلامت! لقبی  بهتر از نعوذ بالله برای شما

نمی یابم!!!


۲ـــ گویند شخص کوتاه قامتی از دست ستمگری به انوشیروان شکایت کرد. شاه گفت: گمان

نمی کنم که راست  بگویی! زیرا آدم های کوتاه قامت معمولا" خود حیله گر و  ستمگرند! مرد

شاکی گردن کج کرد و گفت: قربانت گردم! آن که بر من ستم کرده ازمن کوتاه تر است!


۳ـــ روزی انوری، شاعر  معروف، از  بازار بلخ می گذشت.  تجمعی دید. پیش  رفت و سری در

میان کرد.مردی را دید که بر بلندی رفته و قصاید او را به نام خود می خواند!  انوری فریاد کرد:

ای مرد این قصاید  انوری است که می خوانی!  مرد با خون سردی گفت:  خوب!  چه اشکالی

دارد؟ انوری خود من هستم!!! انوری  لبخند تلخی زد و  گفت:شعر دزد شنیده بودم! اما شاعر

دزد ندیده بودم!!!


۴ـــ مَحرم یکی از شاعران معاصر ناصرالدین شاه  بود. روزی به حضور وی رفت و  پس از ادای

سلام واحترام گفت: قبله ی عالم  به سلامت! جان  نثار یک مصرع شعر سروده ام، اما هر چه

فکر می کنم نمی توانم  مصرع دوم آن را بگویم! شاه پرسید: آن مصرع  چیست؟ مَحرم گفت:

دیوانه شود مَحرم ، در ماه مُحَرم...

ناصرالدین شاه که خود طبع شعر داشت، فی البداهه گفت:

در ماه صفر هم، ده ماه دگر هم...



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


قران وتاريخ
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 5093 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

قرآن می فرماید:

فایده ی تاریخ فکر کردن است


" فاقصص القصص لعلهم یتفکرون"

::داستان ها را تعریف کن تا آن ها تفکر کنند::

سوره اعراف، آیه ی ۱۷۶



|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


عشق من باييز
27 / 10 / 1391 ساعت 1:24 | بازدید : 5518 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
عشق من پائیز آمد مثل یار باز هم، ما باز ماندیم از بهار احتراق لاله را دیدیم ما گل دمید و خون نجوشیدیم ما باید از فقدان گل خونجوش بود در فراق یاس، مشكی پوش بود یاس بوی مهربانی می‌دهد عطر دوران جوانی می‌دهد یاس‌ها یادآور پروانه‌اند یاس‌ها پیغمبران خانه‌اند یاس ما را رو به پاكی می‌برد رو به عشقی اشتراكی می‌برد یاس در هر جا نوید آشتی ست یاس دامان سپید آشتی ست در شبان ما كه شد خورشید؟ یاس! بر لبان ما كه می‌خندید؟ یاس! یاس یك شب را گل ایوان ماست یاس تنها یك سحر مهمان ماست بعد روی صبح پرپر می‌شود راهی شب‌های دیگر می‌شود یاس مثل عطر پاك نیت است یاس استنشاق معصومیت است یاس را آیینه‌ها رو كرده‌اند یاس را پیغمبران بو كرده‌اند یاس بوی حوض كوثر می‌دهد عطر اخلاق پیمبر می‌دهد حضرت زهرا دلش از یاس بود دانه‌های اشكش از الماس بود داغ عطر یاس زهرا زیر ماه می‌چكانید اشك حیدر را به چاه عشق محزون علی یاس است و بس چشم او یك چشمه الماس است و بس اشك می‌ریزد علی مانند رود بر تن زهرا " گل یاس كبود " گریه آری گریه چون ابر چمن بر كبود یاس و سرخ نسترن گریه كن حیدر! كه مقصد مشكل است این جدایی از محمد مشكل است گریه كن زیرا كه دخت آفتاب بی خبر باید بخوابد در تراب این دل یاس است و روی یاسمین این امانت را امین باش ای زمین گریه كن زیرا كه كوثر خشك شد زمزم از این ابر ابتر خشك شد نیمه شب دزدانه باید در مغاك ریخت بر روی گل خورشید، خاك یاس خوشبوی محمد داغ دید صد فدك زخم از گل این باغ دید مدفن این ناله غیر از چاه نیست جز تو كس از قبر او آگاه نیست گریه بر فرق عدالت كن كه فاق می‌شود از زهر شمشیر نفاق گریه بر طشت حسن كن تا سحر كه پر است از لخته ی خون جگر گریه كن چون ابر بارانی به چاه بر حسین تشنه لب در قتلگاه خاندانت را به غارت می‌برند دخترانت را اسارت می‌برند گریه بر بی‌دستی احساس كن! گریه بر طفلان بی عباس كن! باز كن حیدر! تو شط اشك را تا نگیرد با خجالت مشك را گریه كن بر آن یتیمانی كه شام با تو می‌خوردند در اشك مدام گریه كن چون گریه ی ابر بهار گریه كن بر روی گل‌های مزار مثل نوزادانی كه مادر مرده‌اند مثل طفلانی كه آتش خورده‌اند گریه كن در زیر تابوت روان گریه كن بر نسترن‌های جوان گریه كن زیرا كه گل‌ها دیده‌اند یاس‌های مهربان كوچیده‌اند گریه كن زیرا كه شبنم فانی است هر گلی در معرض ویرانی است ما سر خود را اسیری می‌بریم ما جوانی را به پیری می‌بریم زیر گورستانی از برگ رزان من بهاری مرده دارم ای خزان زخم آن گل بر تن من چاك شد آن بهار مرده در من خاك شد ای بهار گریه بار نا امید ای گل مأیوس من! یاس سپید


|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


تماس باما
25 / 10 / 1391 ساعت 7:5 | بازدید : 5144 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
تماس بامديروبسايت كوردنيوزازطريق ايميل زيرانجام ميشودوهرروزبه صورت تمام وقت آماده به تماسهاي كاربران محترم ترتيب اثرداده ميشود. باتشكرمديروبسايت كوردنيوزkurdnews"رضاسيدرشيد" apoo188‎@hotmail.com


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4


به پرشین بلاگ خوش آمدید
16 / 10 / 1391 ساعت 8:29 | بازدید : 4775 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
بنام خدا

كاربر گرامي

با سلام و احترام

پيوستن شما را به خانواده بزرگ وبلاگنويسان فارسي خوش آمد ميگوييم.
شما ميتوانيد براي آشنايي بيشتر با خدمات سايت به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:

http://help.persianblog.ir براي راهنمايي و آموزش
http://news.persianblog.ir اخبار سايت براي اطلاع از
http://fans.persianblog.ir براي همكاري داوطلبانه در وبلاگستان
http://persianblog.ir/ourteam.aspx اسامي و لينك وبلاگ هاي تيم مديران سايت

در صورت بروز هر گونه مشكل در استفاده از خدمات سايت ميتوانيد با پست الكترونيكي :
support[at]persianblog.ir

و در صورت مشاهده تخلف با آدرس الكترونيكي
abuse[at]persianblog.ir
تماس حاصل فرماييد.

همچنين پيشنهاد ميكنيم با عضويت در جامعه مجازي ماي پرديس از خدمات اين سايت ارزشمند استفاده كنيد:
http://mypardis.com


با تشكر

مدير گروه سايتهاي پرشين بلاگ
مهدي بوترابي

http://ariagostar.com


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


دوتارفيق...
16 / 10 / 1391 ساعت 5:49 | بازدید : 2831 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
دو تا رفیق عاشق یک دخترمیشن دختره میگه من 2 جام مشروب برای شما میارم تو یکیش زهر ریختم.... هرکس زنده بمونه اون با من ازدواج میکنه...! ... رفیق اولی میخوره میگه:به سلامتی این که من بمیرم و رفیقم به عشقش برسه، رفیق دومی میخوره میگه: به سلامتی این که من بمیرم و رفیقم به عشقش برسه. بعد دختره یه پیک میخوره میگه زهر تو این بود! میخورم به سلامتی این که رفاقت این دو رفیق به هم نخوره.


|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


جواب مرك به سوال زندكي!
یک شنبه 15 / 10 / 1391 ساعت 23:51 | بازدید : 4927 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
زندگی به مرگ گفت: زندگی به مرگ گفت : چرا آمدن تو رفتن من است ؟ چرا خنده ی تو گریه ی مناست ؟ مرگ حرفی نزد!!! زندگی دوباره گفت : من باآمدنم خنده می آورم و تو گریه من با بودنم زندگیمی بخشم و تو نیستی مرگ ساکت بود زندگی گفت : رابطه ی من و تو چه احمقانه است !!! زنده کجا ، گور کجا ؟ دخمه کجا، نور کجا ؟ غصه کجا ، سور کجا ؟ اما مرگ تنها گوش می داد زندگی فریاد زد : دیوانه ، لااقل بگو چرا محکوم به مرگم ؟؟؟ و مرگ آرام گفت : تا بفهمی که تو و دیوانگی و عشق و حسرت چه بیهوده اید
برچسب‌ها: "عليرضاحسيني" ,


|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مطلبي دررديكه شبهه برسرشهادت كربلاييان حسيني
13 / 10 / 1391 ساعت 2:53 | بازدید : 4425 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

امروز به شبهه بسیار خنده داری برخورد کردم که به اصطلاح علمی شبهه‌پراکنان و معاندان گح اندیش اهل بیت دروست شده است .

لذا بر خود دانستم به حق مسلمانیم که تمام حجتش با حسین ابن علیست به صورت بسیار ساده جواب ایشان را بدهم .

و اما بعد...مدد از حضرت ارباب...

معاندان اهل بیت گویند:

در کربلا رود فرات بوده است , چگونه می شود سرزمینی در کنار یک رود صحرا و بیابان و بی آب و علف باشد؟ در کنار رودخانه ها جلگه و زمین های حاصل خیز به وجود می آید.!! واقعیت این است که اطراف فرات را نیز مانند سایر رودخانه ها، جلگه ها و زمین های حاصل خیز تشکیل میدهد و کربلا نیز سرزمینی سرسبز است!!!
------------------------------------------------
جواب این شبهه:

چنین نیست که در هیچ کجای کره‌ی زمین، برای رودخانه‌ها حاشیه‌ی بیابانی وجود نداشته باشد. هنوز که هنوز است، حواشی بسیار طولانی‌ای در امتداد فرات (چنان چه در عکس فضایی از مسیر فرات مشهود است) و بسیاری از رودخانه‌های دیگر، بیابان است. وانگهی چه کسی گفته که جلگه‌های حاشیه‌ی هر رودخانه‌ای حتماً مانند جلگه‌های گیلان و مازندران سر سبز است؟ گاه (چنان چه در همین عکس این پست نیز مشخص است)، جلگه‌ای کوچک به وجود می‌آید و گاه ممکن است که طول جلگه نیز در مسیر رودخانه زیاد باشد، اما عرض آن، ده، بیست یا سی‌متر بیشتر نباشد و مابقی سرزمین خشکی باشد.

آن چه بیان شد، در رد ادعاهای به اصطلاح علمی شبهه‌پراکنان بود.

اما راجع به «کل منطقه‌ی کربلا»، کسی نگفته که بیابان بی‌آب و علف و لم یزرع (مانند کویر لوت) بوده است. بلکه آنجا نیز نه تنها حاشیه‌ی جلگه‌ای داشت، بلکه نخلستان هم داشت. چنان چه در تاریخ می‌خوانید که ضاربین دستان مبارک حضرت عباس (ع) در پشت نخل کمین کرده بودند.
اما بدیهی است که جنگ در ناحیه‌ی جلگه‌ای و داخل نخلستان‌ها واقع نشد، بلکه در زمینی باز که فاصله‌ی طولی کوتاهی با رودخانه داشت صورت پذیرفت و طبیعی هم این است که جنگ تن به تن در زمین باز صورت پذیرد. البته گاهی هم جنگ‌های تن به تن به داخل نخلستان‌های حاشیه کشیده می‌شد.

پس، این که کربلا در حاشیه‌ی فرات بوده و حواشی رودخانه‌ها همیشه جلگه‌ای است ... و دیگر بهانه‌ها، دلیل نمی‌شود که اولاً حاشیه‌ی فرات مانند حواشی سرسبز و خنک «می‌سی‌سی‌پی» باشد و ثانیاً هیچ منطقه‌ی خالی و غیر سر سبزی برای جنگ نداشته باشد. لذا در آن منطقه نیز درختان نخل وجود داشت، اما جنگ در منطقه‌ای نه به وسعت زیاد، اما خشک و کمی دور از رودخانه در گرفت.



|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


صاحب زمان
3 / 10 / 1391 ساعت 2:52 | بازدید : 5301 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

سالهای پیش بال آسمانی داشتیم

بال پرواز کران تا بی کرانی داشتیم

روزها گردی اگر بر روی دلها می نشست

شب که می شد سنت خانه تکانی داشتیم

نذری روز ظهر مهدی موعودمان

صبح ها ، چله به چله ، عهد خوانی داشتیم

گاه گاهی جمعه ها اهل زیارت می شدیم

گاه گاهی میل سجده ، جمکرانی داشتیم

ثانیه ثانیه هامان پای آقا می گذشت

آی مردم ، یک زمان ،صاحب زمانی داشتیم

آی مردم ، یک زمان ، صاحب زمانی داشتیم

برچسب‌ها: "اهل دل , رضارشيد" ,


|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


درباره رشته پزشکی برای علاقه مندان
1 / 10 / 1391 ساعت 7:55 | بازدید : 4353 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 


هدف :
هدف تربيت پزشك عمومي با خصوصيات زير است:
1)در راه آشنايي بيشتر با مكتب و تزكيه و تعالي روح كوشا باشد. كمك به تامين بهداشت و درمان دردهاي مردم را وسيله‌اي براي رضاي خدا و تقرب به او بداند.
2)با فرهنگ اسلامي و نظام جمهوري اسلامي آشنا باشد و خود را ملزم به رعايت قوانين و مقررات حاكم به جامعه اسلامي بداند.
3) از شناخت مسائل عمده بهداشت و درمان و نظام ارائه خدمات بهداشتي و درماني كشور به قدر كافي برخوردار و از مسئوليت‌ها و وظايف خود در اين نظام آگاه باشد.
4)قابليت علمي و عملي كافي در تشخيص بيماري‌ها و ارجاع بيماران به سطوح بالاتر بهداشتي و درماني كشور و شركت در برنامه‌هاي پيشگيري و بهداشت عمومي را دار باشد.
5) قادر به استفاده از آخرين منابع علمي و بهره‌گيري از اطلاعات جديد كار خود باشد.
دوره آموزش دكتراي حرفه‌اي پزشكي شامل مراحل زير است:
الف ) علوم پايه: طول اين دوره 2 سال است كه در پايان اين دوره دانشجو در آزموني شامل كليه دروس اين دوره شركت مي‌كند و در صورت موفقيت به دوره بعدي راه مي‌يابد. هر دانشجو حداكثر دوبار مي‌تواند در اين آزمون شركت كند.
ب ) فيزيوپاتولوژي : طول اين دوره 6 ماه است و طي آن دانشجو ضمن آگاهي از مباني فيزيولوژيك ، با مكانيزم بيماريها و عوامل موثر در آنها به طريق تحليل گرانه آشنا مي‌شود و نشانه‌هاي بيماريها و تشخيص و درمان آنها را ياد مي‌گيرد.
ج ) كارآموزي باليني : طول اين دوره 20 ماه است و هدف شناخت آثار و علائم بيماريها از ديدگاه باليني و آزمايشگاهي به دست آوردن توانايي‌هاي لازم در به كاربردن انديشه ، استدلال و نتيجه‌گيري سريع، به منظور برخورد منطقي و صحيح با بيمار و طراحي عمليات پيشگيري درماني است.
د) كارورزي باليني: طول دوره 18 ماه است و هدف پرورش مهارتها، تقويت قدرت تصميم‌گيري ، افزايش اتكاء به نفس و تكميل پرورش انديشه از طريق رويارويي مستقيم كارورز با مسائل بهداشتي ، درماني و تقبل مسووليت مستقيم امور بهداشتي، درماني به عهده همه است.
هـ ) كارورزي: دانشجويان قبل از شروع مرحله كارورزي ، در كنكور كارورزي كه شامل كلياتي از دروس پايه و اصلي و عمومي فيزيولوژي علوم باليني است و به طور سراسري برگزار مي‌شود شركت مي‌كنند چون گذراندن موفقيت‌آميز اين آزمون براي راه‌يابي به دوره كارورزي ضروري است. فارغ‌التحصيلان ملزم به خدمت در مناطق محروم كشور هستند.
تواناييهاي فارغ‌التحصيلان
فارغ‌التحصيلان اين رشته مي‌توانند بعد از پايان تحصيلات، مسووليتهاي متفاوتي را عهده‌دار شوند، از آن جمله مي‌توان به موارد زير اشاره نمود:
1)تشخيص – درمان و پيگيري بيماران در مطبهاي شخصي، درمانگاهها و بيمارستانها.
2) مديريت و سرپرستي مراكز ارائه خدمات بهداشتي و درماني.
3)مشاركت در امر تحصيلي و پژوهشي در ارتباط با بيماريهاي مختلف.
دوره پزشكي شامل 4 مرحله : علوم پايه ، فيزيوپاتولوژي (نشانه‌شناسي) ، كارآموزي و كارورزي مي‌باشد. مرحله علوم پايه درواقع عامل ارتباطي‌اي بين درسهاي دبيرستان و پايه با درسهاي تخصصي پزشكي است، بدين ترتيب كه شامل آن قسمت از درسهاي پايه است كه به بدن انسان مربوط مي‌شود؛ براي مثال، بيوشيمي قسمتي از علم شيمي است كه در مورد شيمي بدن موجود زنده (در اين‌جا انسان)‌ صحبت مي‌كند و همين‌طور ساير درسهاي اين مرحله كه در بخش درسها شرح داده مي‌شوند. مرحله شناخت نشانه و علايم بيماري و چگونگي پيدايش علايم بيماري، در ارتباط با عامل بيماري‌زا و چگونگي پيدا كردن آن در معاينه‌ها و آموزش نظري دستگاههاي تشخيص ، بدون توجه به درمان است. در اين دوره ، دانشجو مفهوم بيماري و علايم آن و نحوه تشخيص آن را به صورت نظري مطالعه نموده،‌ چگونگي آن را با توجه به درسهاي علوم پايه فرا مي‌گيرد.
مرحله بعدي شامل دوره كارآموزي (استاژري) است كه دانشجو در اين مرحله ، به بيمارستان و بالين بيماران مي‌رود و در كنار درسهاي نظري، روشهاي تشخيص و درماني را در بالين بيمار مي‌آموزد. در اين قسمت، استادان در مورد هر بيمار، توضيحات لازم را به دانشجويان ارائه مي‌دهند و دانشجو نيز زيرنظر استاد، فرآيندهاي معاينه باليني و فنون تشخيص را به كار مي‌برد و شيوه درمان و تجويز دارو را نيز در هر مورد مي‌آموزد. در اين مرحله درسهاي نظري نيز ارائه مي‌شود كه مكمل كار باليني در بخش خواهد بود.
مرحله بعد دوره كارورزي (انترني) است ، دانشجو پس از فراگيري راههاي تشخيص و درمان به صورت مستقل و با نظارت كلي روزانه استادان ، اقدام به بيماريابي، تشخيص و درمان نموده، مواد آموخته شده در مرحله كارآموزي (استاژري) را در عمل به كار مي‌برد و تجربه مي‌اندوزد.
در كل دوره پزشكي عمومي دو امتحان اصلي (حياتي) وجود دارد كه شامل امتحان جامع علوم پايه و ديگري امتحان جامع پرانترني مي‌باشد. قبولي در اين دو امتحان، لازمه ورود به مرحله بعدي است.
آينده شغلي ، بازار كار ، درآمد:
عمده‌ترين موقعيتهاي شغلي كه بيشتر پزشكان مي‌توانند جذب آنها شوند، عبارتنداز:
الف ) مطبهاي شخصي كه بر حسب تمايل پزشك و نياز منطقه در شهرها و روستاها داير مي‌گردد و پزشكان ويزيت مراجعان را در مطبها انجام مي‌دهند.
ب ) بيمارستانها و درمانگاههاي خصوصي و دولتي كه در آنها پزشكان به تشخيص و درمان بيماريهاي مراجعان خود مي‌پردازند.
ج ) مراكز بهداشتي درماني شهري يا روستايي كه اغلب مديريت و سرپرستي اين مراكز به عهده پزشكان عمومي مي‌باشد و همچنين اين مراكز از پزشكان عمومي براي تشخيص، درمان و پيگيري بيماريها نيز استفاده مي‌نمايند.
توانايي‌هاي مورد نياز و قابل توصيه :
سلامت تن و روان برابر ضوابط مربوط به تشخيص كميسيون پزشكي متعهد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي براي داوطلبان رشته پزشكي امري ضروري است.
علاوه بر آن داوطلبان ورود به رشته پزشكي بايد از دانش و علاقه بالايي در زمينه درسهاي زيست‌شناسي و علوم پايه نيز برخوردار بوده، دقت كافي و حوصله زياد در زمينه فراگيري جزئيايت مربوط به بيماري‌هاي مختلف را داشته باشند.
وضعيت ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر :
ادامه تحصيل دانشجويان رشته پزشكي بعد از اتمام دوره پزشكي عمومي در دو مرحله امكان‌پذير است:
الف ) ادامه تحصيل در رشته‌هاي تخصصي باليني كه داوطلب بعد از قبولي در امتحان پذيرش دستياري سراسري كشور مي‌تواند در رشته‌هاي تخصصي كه در حال حاضر در داخل كشور ارائه مي‌شوند ادامه تحصيل دهد.
رشته‌هاي تخصصي باليني در حال حاضر شامل 23 رشته مي‌باشد كه عبارتند از : جراحي عمومي ،‌ جراحي مغز و اعصاب، جراحي استخوان و مفاصل (ارتوپدي) ، جراحي كليه و مجاري ادراري تناسلي (ارولوژي) ، بيماريهاي اعصاب، بيماريهاي داخلي ، بيماريهاي عفوني و گرمسيري ، بيماريهاي قلب و عروق ، بيماريهاي كودكان، بي‌هوش ، پزشكي اجتماعي، پزشكي هسته‌اي ، آسيب‌شناسي (پاتولوژي) ، پوست ، پزشكي فيزيكي و توان‌بخشي، چشم‌پزشكي ، پرتودرماني (راديوتراپي) ، پرتوشناسي تشخيصي (راديولوژي) ، زنان و زايمان ، روان‌پزشكي، گوش و حلق و بيني ، پزشكي قانوني و طب كار مي‌باشد.
ب) ادامه تحصيل در رشته‌هاي علوم پايه ، فارغ‌التحصيلان رشته پزشكي مي‌توانند در تخصصهاي علوم پايه پزشكي نظير فيزيولوژي ، ايمونولوژي، ژنتيك، ويروس‌شناسي پزشكي، ميكروب‌شناسي پزشكي ، انگل‌شناسي پزشكي، بيوشيمي ، آمار حياتي و تغذيه نيز شركت نمايند.
دوره علوم پايه
مرحله علوم پايه، اولين مرحله آموزش پزشكي بوده، مدت اين مرحله دو سال است. در اين مرحله ، دانشجويان بخش اول درسهاي عمومي و درسهاي پايه و اصلي را مي‌گذرانند. هدف از اين مرحله، آموزش ساختمان بدن انسان و اعمال فيزيولوژيك و نقش آن در سلامت انسان و همچنين شناخت عوامل بيولوژيك بيماري‌زا و شيوه‌هاي دفاعي بدن در برابر آنها و اصول آسيبهاي بدن انسان و آشنا ساختن دانشجو با اصول مسائل بهداشتي است. دانشجويان بايد در هر نيمسال تحصيلي 20 واحد درسي ارائه شده از طرف دانشكده را به طور اجباري بگذرانند. حداكثر زمان مجاز براي گذراندن اين مرحله 3 سال است .
در ذيل به شرح برخي از اين درسها مي‌پردازيم :
بيوشيمي: مربوط به بدن موجودات زنده و انسان است. در اين درس، با شيمي آلي مولكولها و اتمها و واكنشهاي آنها در بدن آشنا مي‌شويم.
آناتومي: در آناتومي، دانشجو با كليه ساختهاي بدن شامل انواع ماهيچه‌ها ، استخوانها، اعصاب و احشا و با محل آنها و اعضاي مجاور آنها به طور دقيق و در حالت طبيعي بدن، آشنا مي‌شود، به طوري كه بتواند اجزاي هر ناحيه را به صورت سه بعدي شناسايي كند.
فيزيولوژي : در اين درس چگونگي عملكرد اندامها و بافتها مورد مطالعه قرار مي‌گيرد؛ به اين ترتيب كه دانشجو بعد از آشنايي با آناتومي و بافت‌شناسي اندامها با شيوه عمل آنها در شرايط مختلف و در وضعيتهاي ويژه آشنا مي‌شود.
ايمونولوژي: اين درس به بررسي سازمان دفاعي بدن ، سلولهاي دفاعي و واكنشهاي موثر در اين شبكه مي‌پردازد.
انگل‌شناسي: اين درس به انگلهاي موثر در ايجاد بيماريهاي انساني اعم از حشرات ، كرمها ، قارچهار و غيره مي‌پردازد. در اين درس‌، اين انگلها به طور دقيق شناسايي شده، در درس عملي نيز مورد بررسي قرار خواهد گرفت و به اين وسيله چشم دانشجو با انواع انگلها آشنا مي‌گردد.
پاتولوژي عمومي : در اين درس انواع آسيبهاي بافتي و تغييرهاي بافتهاي بدن در هنگام بروز يك ناهنجاري ، تحريك و يا آزار مورد بررسي قرار مي‌گيرد.
دوره فيزيوپاتولوژي (نشانه شناسي)
مدت مرحله دوم شش ماه است. در اين مرحله دانشجو پس از اين كه با آموختن درسهاي فيزيولوژي به چگونگي عملكرد طبيعي سازمان بدن پي‌ برد و در درس پاتولوژي وضعيت واكنشهاي بدن در بيماري و تغييرهاي بافتها را در هنگام ورود عوامل مضر به خوبي فراگرفت، به مرحله‌اي مي‌رسد كه اكنون بايد بتواند با تلفيق اين دو ، واكنشهاي بدن را در هنگام يك بيماري از زمان شروع تا انتهاي آن دنبال كرده، سلسله توالي نشانه‌هاي آشكار و ماهيت يكايك آنها را شناسايي كند.
در اين قسمت دانشجو در مقطعهايي كه با عنوان كورس (دوره)‌از آن ياد مي‌شود، يك سرفصل از بيماريهاي داخلي مثل بيماريهاي خون را به طور مشروح مطالعه مي‌كند و در هر قسمت، عوامل شروع كننده، شيوه عمل، واكنش بدن ، سير بيماري و نشانه‌هاي اختصاصي مربوط را بررسي مي‌نمايد. اين مطالعه صرفا شامل نشانه‌شناسي بيماريهاست و شامل مباحث درمان و تشخيص در بالين بيمار و معاينه‌هاي فيزيكي نمي‌شود. در اين دوره دانشجو، فارماكولوژي را به صورت مروري كلي بر دسته‌هاي دارويي و چگونگي اثر داروها، مي‌گذراند. اين آشنايي با فارماكولوژي به صورت كلي بوده، دسته‌هاي اختصاصي داروها و راههاي تجويز آنها رد هر بيماري ، در فارماكولوژي اختصاصي به طور مشروح مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.
دوره كارآموزي (استاژري)
دوره سوم كه از آن به عنوان دوره كارآموزي ياد مي‌شود، شامل دو مجموعه درسهاي نظري و كار عملي است. اساس تدريس درسهاي نظري مانند ساير درسهاي علوم پايه و فيزيوپاتولوژي است ولي در برنامه عملي، دانشجو در بالين بيمار با مجموعه‌اي از دانسته‌هاي نظري خود با نشانه‌هاي بيماي به صورت مستقيم مواجه مي‌شود و با صحبت با بيمار و به دست آوردن تاريخچه بيماري، نوع آن را تشخيص داده، اقدامهاي درماني لازم را فراخواهد گرفت. برنامه كار در دوره كارآموزي به طور خلاصه شامل كنفرانسهاي صبحگاهي در مورد بيماران بستري در بخش، صحبت در بالين توسط استاد مربوط و يادگيري معاينه‌ها و گرفتن شرح حال، انجام كارهاي تشخيصي و تا حدودي نسخه‌نويسي است. عموما درسهاي نظري بعد از ظهرها تدريس مي‌شود و صبحها به كار در بيمارستان و برنامه‌هاي آن اختصاص دارد. زمان گذراندن كارآموزي باليني به طور مطلوب 20 ماه و حداكثر 27 ماه است كه طي آن ، دوره‌هاي داخلي ، جراحي ،‌ كودكان ، زنان و زايمان ، چشم ، گوش و حلق و بيني ، روان‌پزشكي ، راديولوژي و پوست و واحدهاي باقي مانده درسهاي عمومي گذرانده مي‌شود. محل گذراندن كارآموزيها بيمارستانهاي آموزشي است.
دوره كارورزي (انترني)
دوره انترني يا كارورزي در واقع نقطه عطف آموزش باليني دانشجويان رشته پزشكي است. كارورز پس از آموختن علوم پزشكي و گذراندن يك دوره كارآموزي باليني در تمام بخشهاي بيمارستاني، اينك بدان حد از اطلاعات پزشكي و قضاوت باليني رسيده است كه به طور مستقل در مواجهه با بيماران قرار بگيرد و با به كار بستن عملي تمام آموخته‌ها ، به طور مستقيم با بيماران در تماس باشد و با انجام معاينه‌هاي باليني و دستور آزمايشهاي پاراكلينيك، به تشخ يص رسيده، به درمان بيمار بپردازد. اين فعاليتها همگي زير نظر استادان و دستياران مربوط صورت مي‌گيرد.
تواناييهاي فارغ‌التحصيلان دوره دكتراي تخصصي پزشكي و فرصتهاي شغلي آنان
اين فارغ‌التحصيلان مي‌توانند در بيمارستانهاي آموزشي يا غيرآموزشي كشور استخدام و كار درمان بيماران و آموزش دانشجويان رشته پزشكي و پيراپزشكي مشغول شوند. همچنين مي‌توانند به كار درمان بيماران در درمانگاههاي تخصصي يا مطبهاي خصوصي مبادرت ورزند.
رياست بيمارستانهاي دولتي يا خصوصي معمولا به عهده پزشكان متخصص است. همچنين رياست و معاونت دانشكده و دانشگاهها علوم پزشكي كشور نيز به عهده پزشكان متخصص مي‌باشد.


                                 با تشکر -دکتر امید عابدی -      행운을 빌어요 - 서울 - 한국   

                                                       2011/   6sep

برچسب‌ها: "رشته بزشكي , kurdnew4" ,


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


يلدا..
یک شنبه 1 / 10 / 1391 ساعت 1:43 | بازدید : 4477 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
آخر پاییز شد ، همه دم میزنند از شمردن جوجه ها ! بشمار ، تعداد دل هایی را که به دست آوردی بشمار ،تعداد لبخند هایی که بر لب دوستانت نشاندی بشمار ، تعداد اشک هایی که از سر شوق و غم ریختی فصل زردی بود ، تو چقدر سبز بودی ؟ جوجه ها را بعدا با هم میشماریم "رضاسيدرشيد"
برچسب‌ها: "رضاسيدرشيد" , ,


|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


این واقعا گند بود !!!
23 / 9 / 1391 ساعت 1:37 | بازدید : 5052 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
وقتی ماشینت به دیوار سربالایی  تقریبا عمود پارکینگ گیر میکنه و احساس میکنی الان ماشین واژگون

میشه ...

وقتی کارگر های افغانی بهت میخندن و تو بالاخره یكي رو پیدا میکنی که ماشین رو از اون حالت در بیاره ...

بزرگترین خفت عمرت رو تجربه کردی ........

برچسب‌ها: "رانندكي خانمها" ,


|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


در پیاده رو ی شهرم
23 / 9 / 1391 ساعت 1:37 | بازدید : 4648 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
وقتی دارم توی خیابان قدم میزنم ادمهای که از کنارم میگذرن همه عصبی ان

اولی یه دختر با جادر و مانتو ودستکش مشکی طوری نگاه میکنه که انگار با این لباس و ارایش انگل

جامعه ام

دومی راننده تاکسی هست چند بار که  بوق میزنه نگاهش میگه برو به جهنم

سومی یه دختر ژیگول هست اگه همسن و سالش باشی شماره میده اگه نباشی یه متلک بی ربط میگه و رد میشه

از هرجا که رد میشم  همه اخم کردن و با کج خلقی بهم نگاه میکنن ....

چرا اینقدر همه بی محبتن ؟؟؟ شاید من افسردگی گرفتم و بقیه بی گناهن ...........



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


انرژی خورشیدی
22 / 9 / 1391 ساعت 1:7 | بازدید : 6069 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید .

انرژی خورشیدی



|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


آموزش مهارتهاي نگهداري و تعميرات (نت)
22 / 9 / 1391 ساعت 1:7 | بازدید : 4757 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
 

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید .

تعميرات نت



|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


سقز
21 / 9 / 1391 ساعت 22:34 | بازدید : 5824 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

نام امروزینِ سقز از نام قوم ایرانی سکا به یادگار مانده‌است، و سکز همان ساکز است. در روزگار مادها سکاها فراوان به مرزهای ایران می‌تاختند. اینان گاه با آشور هم‌پیمان می‌شدند و زمانی زیر فرمان خود مادها با آشوریان می‌جنگیدند. به‌دنبال حملهٔ مجدّد آشور به مادها خشتریته برای پایان دادن به حملات آشور با ماننا و سکاها پیمان دوستی بست و عملاً با آشور وارد جنگ شد.

در حدود سال ۶۵۰ پ.م. پادشاهی ماد دولت بزرگی در ردیف ماننا و اورارتو و عیلام بود. بعد از سکاها کیمری‌ها (یکی دیگر از قبایل صحرانشین شمال قفقاز) به منطقهٔ شمال‌غرب ایران حمله کردند و در سر راه خود، دولت اورارتو در غرب دریاچه ارومیه و شرق آناتولی را نابود کردند.

هووخشتره، بزرگ‌ترین پادشاه ماد، در ده سال اوّلِ حکومتش موفّق شد که رابطه‌اش را با پادشاه سکاها، پروتوثیس، به اتّحاد متقابل تبدیل کند. هووخشتره ارتشش را به دو قسمت پیاده‌نظام مجهّز به نیزه و سواره‌نظام تیرانداز (شکلی که از سکاها آموخته‌بود) تقسیم کرد و دولت نیرومندی در ماد تشکیل داد. در روزگار هووخشتره، پس از انقیاد سکاها در ماد، گروهی از سکاها را به غرب ماد کوچاندند و این سرزمین را به‌نام آنان سکزی یا ساکز خواندند که اکنون به سقز معروف است.

محلاّت سقز

 شهر سقز سابقاً در دشتی در جنوب‌غربی شهر فعلی قرار داشت که اکنون به کهنه سقز یا سقز کهنه معروف است. شهر فعلی ابتدا در اطراف بازار به وجود آمد و قدیمی‌ترین محلّه، همان محلّهٔ بازار شهر است که بعداً بر اثر ارتباط تبریز، سنندج، و بانه طرفین جادّه‌های آن آباد شد. امروزه موقعیت طبیعی و نحوهٔ استقرار شهر در دامنهٔ ارتفاعات و رودخانه‌ای که از کنار آن جاری است، سقز را از شهرهای دیگرِ استان متمایز کرده‌است.

محلّه‌ها و معابر اصلیِ شهر سقز

به رد بران (سنگ‌بُران) ، بلوار ، بهارستان (حمّال‌آباد) ، ته پی مالان (تپه ی خانه‌ها) ، جوتیاران (محله برزگران) ، چه می ولی‌خان (رودخانهٔ ولی‌خان) ، زورآباد ، سرپَچَه ، سیلو و سی‌ودومتری ، شهرک دانشگاه ، شاناز ، صالح‌آباد ، قه ره چیاوا (شریف‌آباد) ، قه وه خ ، کریم‌آباد ، مجبورآباد ، موسایی‌ها ، ناوقه لا (محلّهٔ قلعه) ، نه شمیلان ، بلوار تربیت ، بلوار وحدت ، گلستان ، بلوار دانشجو ، خیابان محمّد قاضی ، سه‌راه مدرسه ، میدان چایی‌فروشان ، پارک لاله ، میدان تره‌بار ، خیابان حافظ ، خیابان سعدی ، سالن ۲۲ بهمن ، خیابان دارالصّفا ، خیابان معلّم ، پارک کوثر

 دیدنی‌های شهر

پارک مولوی کُرد، ساحل رودخانه، بازار سقز، طبیعت بکر و زیبای منطقهٔ سَرشیو، کوه‌های چهل‌چشمهٔ، و نه‌که‌روز از جاهای دیدنی شهرستان سقز هستند. در این شهرستان بیش از یکصدوپنجاه اثر تاریخی و باستانی وجود دارد که فقط دو اثر آن، یعنی قلعهٔ باستانی زیویه و غار کَرَفتو مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و در فهرست آثار ملّی به ثبت رسیده‌است.

غار کرفتو

این غار جزء شهرستان دیواندره‌است و در منطقهٔ اُوباتو «هه‌وه‌تو» صخره‌ای از سنگ‌های آهکی برفراز تپّه‌ای پدید آمده‌است که قلعه و غار کَرَفتو نامیده می‌شود. براساس مطالعات زمین‌شناسی، صخرهٔ قلعه و غار کَرَفتو در دوران سوم زمین‌شناسی شکل گرفته‌است. براساس بررسی و مطالعات انجام‌شده در این غار، آثاری از انسان‌های اوّلیه، مانند نقّاشی‌های روی دیوارها، یافت شده‌است که نشان می‌دهد این غار زیستگاه انسان‌های اوّلیه در این منطقه بوده‌است.

 

مسجد دومناره

بانی آن به روایتی کاک سور وزمَله، از سادات منطقه، و به روایتی دیگر شیخ حسن مولاناوا و قدمت آن به دورهٔ افشاریه برمی‌گردد. آجرکاری‌های نمای بیرونیِ مسجد و مناره‌ها و حوض‌خانه مسجد از زیبایی‌ها این بنای تاریخی‌اند.

بازار قدیمی سقز

دژ باستانی زیویه

این قلعه برروی تپّه‌ای به ارتفاع ۱۴۰ متر در فاصلهٔ ۴۲کیلومتری شهر سقز و نزدیک دیواندره و در حاشیهٔ روستایی به‌نام زیویه قرار دارد که در سال ۱۹۴۷ میلادی به‌طور اتّفاقی کشف شد. این بنا به محیط اطراف اشراف کامل دارد و با توجّه به بقایای ستون‌هایی در قسمتی ایوان‌مانند به نظر می‌رسد مرکز حکومت و امن‌گاه منطقه برای حاکم وقت بوده‌است. از حفّاری‌های این تپّه، که غالباً در گذشته و به‌طور غیرمجاز صورت گرفته‌بوده، اشیاء زیادی به دست آمده که بعضی از آنها در موزه‌های داخلی و بسیاری هم در موزه‌های خارج از کشور نگهداری می‌شوند؛ ازجمله اشیاء به‌دست‌آمده، قطعات عاج منقوش بوده که نقوش حیوانی و صحنهٔ شکار اساطیری روی آنها حک شده و از ارزش ویژه‌ای برخوردار است. از روی دو نمونه از آنها، نقش برجستهٔ آبیدر سنندج طرّاحی، بزرگ‌نمایی، و ساخته شده‌است. گردن‌بند طلا و سرِ عقاب طلائی از دیگر نمونه‌های اشیاء کشف‌شدهٔ تپّهٔ زیویه هستند که از ارزش زیادی برخوردارند.

 اماکن عمومی

مسجد

مسجد یکی از رایج‌ترین اماکن عمومی در درجهٔ نخست بوده‌است. در مقایسه با دیگر شهرهای استان کردستان، مساجد سقز زیادند. معروف‌ترین مساجد سقز عبارتند از:

  • مسجد دومناره واقع در میان‌قلعه، جنوب خرابه‌ها و آثار قلعه
  • مسجد و خانقاه پیرِ غَزائی واقع در میان‌قلعه کوی سرقبران (سابق)
  • مسجد حضرت عُمَر (رض) واقع در خیابان شهدا
  • مسجد النبی در بلوار انقلاب
  • مسجد ملاّابراهیم واقع در سَرپَچه و نزدیک بازار و میدانی به همین نام
  • مسجد شیخ مظهر واقع در میان‌قلعه، پایین‌تر از مسجد جامع
  • مسجد و خانقاه حاج شیخ مصطفی (رَحِمَهُ‌الله) واقع در سَرپَچه، بازار شیخ
  • مسجد شیخ اسماعیل واقع در سَرپَچه، خیابان امام خمینی، نزدیک پل هوایی
  • مسجد و تکیهٔ باباشیخ واقع در سَرپَچه، محلّهٔ باباشیخ
  • مسجد کوچک واقع در سَرپَچه، نزدیک پل هوایی خیابان ۲۲ بهمن
  • مسجد حاجی حکیم واقع در چهارراه آزادی
  • مسجد شیخ ملاّزاهد واقع در خیابان آزادی، روبه‌روی پارک کودک
  • مسجد و خانقاه شیخ جلال‌الدّین (یا شیخ علاءالدّین) واقع در بازار
  • مسجد دیم‌کاران، روبه‌روی در ورودیِ پارک مولوی (پارکی شار = پارک شهر)، خیابان ساحلی
  • مسجد کانی‌گَرمَک (کانی‌گه‌رمکاو) واقع در محلّه‌ای به همین نام
  • مسجد و تکیهٔ قادری واقع در محلّه‌های تازه‌ساز نزدیک محلّهٔ باغ حاجی عبدالرَّحمن
  • مسجد سنگ‌بُران (به‌ردبران) واقع در محلّه‌ای به همین نام
  • مسجد شیخ هادی واقع در محلّه‌های جدید خیابان سعدی
  • مسجد دار الصفا واقع در محلّهٔ کریم‌آباد
  • مسجد حاج ارجمند واقع در محلّهٔ حمّال‌آباد
  • مسجد جامع واقع در خیابان امام خمینی، سه‌راه ۲۲ بهمن
  • مسجد چهار یار نبی در شهرک دانشگاه و نزدیک به پیام نور
  • مسجد امام محمد غزالی در شهرک دانشگاه ،طرفای دادگاه
  • مسجد  حاجی صفری

جهت اطلاع شما خودم از اخبار شنیدم کردستان رکورد بیشترین مسجدها رو در دنیا داره و در این بین با توجه به متن بالا سقز هم از سایر شهرستان های استان تعداد مسجدهاش بیشتره ولی از لحاظ امکانات مسجدها کردستان در آخرهای رده بندیه.

قهوه‌خانه

از رایج‌ترین اماکن عمومی است، که از قدیم‌الایّام، همواره اغلب مردم برای صرف چای و رفع خستگی و گفت‌وگوهای دوستانه به آنجا می‌روند. قهوه خانه «علی جواز» معروف ترین آنان و در مرکز تجاری شهر (میدان هه‌لو) واقع بود که اکنون به نزدیکی میدان قدس منتقل شده‌است.

سینما

نکته ی جالب در مورد سینما در سقز این است که عملا این شهر در حال حاضر فاقد یک سینمای به معنای واقعی است. شهر سقز تاکنون سه سینما داشته‌است: نخستین سینمای سقز «سینما آسیا» نام داشت که درپی یک آتش‌سوزی ویران شد و هرگز بازسازی نشد. سینمای دوم، حافظ نام دارد که بعدها به آن استقلال هم گفتند. این سینما درکنار گاراژ سیف‌الله‌خان و گاراژ کیخسروی قرار داشت؛ فعلاً ویران شده و قرار است در آینده، پس از بنای مجدّد و ایجاد واحدهای تجاری، سینما نیز مستقر گردد. سومین سینما آسیا (سینما وزیری) نام دارد که پایین‌تر از مدرسهٔ بوعلی (اندیشهٔ کنونی) در میدان انقلاب قرار دارد که به دلیل عدم رسیدگی توسط مالک یا مالکین تا سالها به مخروبه‌ای تبدیل شده بود. سینمای مخروبه توسط تلیس(گونی پلاستیکی) دور گیری شده بود و مردم به این سینما، سینمای تلیس می‌گفتند تا آنکه ارتباط میدان انقلاب با بلوار بهشتی برقرار شد و خیابان جدید بر روی مخروبه سینما تلیس قرار گرفت. در سال‌های اخیر، تنها مکان نمایش عمومی فیلم، آمفی‌تئاتر ادارهٔ ارشاد است. پس از سالها سوءمدیریت دولتی در استفاده از این ظرفیت موجود و عدم تمایل و توان مدیران اداره ارشاد در رونق بخشیدن به این مکان، با واگذاری بخشی از آمفی‌تئاتر به بخش خصوصی در بیستم اسفند ماه ۱۳۸۷ فعالیت این مکان به عنوان تنها سینمای شهر چند صد هزار نفری سقز با نام سینما فرهنگ، از سر گرفته شده است.

پارک‌ها

ازجمله پارک‌های سقز، پارک مولوی کرد (پارکی شار = پارکِ شهر)، پارک لاله، پارک کودک، پارک کچه شوانه(دختر ِچوپان) و پارک کوثر می‌باشند که دو پاک آخری در طرفین رودخانه شهر قرار گرفته‌اند.

روستاهای سقز

سولاکان ، تورجان ، زیویه ، کولته په ،مه رقه ره نی ، سوننه ته ، له گزی ، ساحیب ، قه لا کون ، کوچه ته لا ، تیزئاباد ، پیر وی نس ، ئالکه توو ، که ره فتوو ، کانی‌جه ژنی ، کانی‌نیاز ، موکه ، سلیمان‌که نی ، کوچک ، سه را ، ئه حمه و ئاباد ، ئاخکه ن ، بسام ، تاله جه ر ، دهستان تیله کو


موضوعات مرتبط: مطالب متفرقه , تاريخي , ,

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


تست تیزبینی
21 / 9 / 1391 ساعت 22:34 | بازدید : 5285 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس زیر پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است.صورت 1 دانه است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید،پیشنهاد میشود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود.

Salijoon.jpg

اگر نتوانسیتد صورت را پیدا کنید و فکر می کنید کل این تصویر سرکاری است

به ادامه ی مطلب برید و تصویر را دوباره ببینید



|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


«آخرین كلمات» به نقل از حضرت عزرائیل
21 / 9 / 1391 ساعت 22:34 | بازدید : 4172 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
عزرائیل!!!

آخرین کلمات یک برقکار : خوب حالا روشنش کن…
آخرین کلمات یک ملوان زیردریایی: من عادت ندارم با پنجرهء بسته بخوابم…
آخرین کلمات یک متخصص خنثی بمب: این سیم آخری رو که قطع کنم تمومه…
آخرین کلمات یک نارنجک‌انداز: گفتی تا چند بشمرم؟
آخرین کلمات یک جهانگرد در آمازون: این نوع مار رو میشناسم، سمی نیست…
آخرین کلمات یک پلیس: شیش بار شلیک کرده، دیگه گلوله نداره…
آخرین کلمات یک چترباز: پس چترم کو؟
آخرین کلمات یک خبرنگار: بله، سیل داره به طرفمون میاد…
آخرین کلمات یک خلبان: ببینم چرخها باز شدند یا نه؟
آخرین کلمات یک داور فوتبال: نخیر آفساید نبود!
آخرین کلمات یک دربان!: مگه از روی نعش من رد بشی…
آخرین کلمات یک دوچرخه‌سوار: نخیر حق تقدم با منه!
آخرین کلمات یک دیوانه: من یه پرنده‌ام!
آخرین کلمات یک سرنشین اتومبیل: برو سمت راست راه بازه…
آخرین کلمات یک شکارچی: مامانت کجاست کوچولو؟
آخرین کلمات یک غواص: نه این طرفها کوسه وجود نداره…
آخرین کلمات یک فضانورد: برای یک ربع دیگه هوا دارم…
آخرین کلمات یک قصاب: اون چاقو بزرگه رو بنداز ببینم…
آخرین کلمات یک قهرمان: کمک نمیخوام، همه‌اش سه نفرند…
آخرین کلمات یک قهرمان اتوموبیلرانی: مکانیک یادش رفته ترمز رو درست کنه!
آخرین کلمات یک کارآگاه خصوصی: قضیه روشنه، قاتل شما هستید!
آخرین کلمات یک کامپیوتر: هارددیسک پاک شده است…
آخرین کلمات یک کوهنورد: سر طناب رو محکم بگیری ها…
آخرین کلمات یک گروگان: من که میدونم تو عرضهء شلیک کردن نداری…
آخرین کلمات یک گیتاریست: یه خرده ولوم بده…
آخرین کلمات یک انسان عصر حجر: فکر میکنی توی این غار چیه؟
آخرین کلمات یک متخصص کامپیوتر: معلومه که ازش بک‌آپ گرفتم!
آخرین کلمات یک معلم رانندگی: نگه دار! چراغ قرمزه!
آخرین کلمات یک ملوان: من چه میدونستم که باید شنا بلد باشم؟
آخرین کلمات یک بندباز: نمیدونم چرا چشمام سیاهی میره…
آخرین کلمات یک پزشک: راستش تشخیص اولیه‌ام صحیح نبود.بیماریتون لاعلاجه…
آخرین کلمات یک بیمار: مطمئنید که این آمپول بی خطره؟
آخرین کلمات یک پیشخدمت رستوران: باب میلتون بود؟
آخرین کلمات یک جلاد: ای بابا، باز تیغهء گیوتین گیر کرد…
آخرین کلمات یک خون‌آشام: نه بابا خورشید یه ساعت دیگه طلوع میکنه!
منبع



|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


یک استکان چای و ...
16 / 9 / 1391 ساعت 2:39 | بازدید : 1938 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )


یک استکان چای و... دو نخ سیگار مگنا را

با بی خیالی می کشم تصویر دنیا را

پُک می زنم...یک لحظه...چندین لحظه را... اما

عمریست که...آبستنم آن روح زیبا را

ازلحظه هایم می کشد بالا...نمی تابد  

راز بلندی های او...این جور بالا را

قد می کشد روی تمام  وهمِ پنهانم  

دَم می کند...احساس های واج آرا را

تنهایی ام را با خودش پُر می کند...تا نیست  

دلتنگی ام را...آن همه اندوه پیدا را

سیگار، تاول رابه...انگشتم که می سوزد...  

ناگاه ، پاره...می سراید چُرت معنا را

چای مرا...هربار تازه دم که می ریزد

یک واژه شیرین می کند،هورت ِ الفبا را

این بیت های بی سروته را که می دوزم  

برسنگ هربیتی فقط شمعی می افروزم

هی چای...هی قوری...وهی تکراردرتکرار

دفتر...سیاهه نامه ای از واژه وخودکار

در هاله ی مگنایی پا در هوای شعر

رقص من و دود وصدای واژه های شعر

ابیات در مِهْ دود تاریکِ در و دیوار

خودکار می رقصاند این ابیات را هر بار

شاعر...سراسر خلسه های ممتدِ ابیات

هی چای و دود و مستی وجزرومد ابیات

هرلحظه موسیقی...درآشوب زمان جاری

هربار...شاعر درتن آن مرد سیگاری

دیگر اتاق از واژه های دود...آکنده

وسعت... نگاه مرد ومگنای پراکنده

شاعر غزل را روی دفتر می زند بر دار

درمرگ او...خودکارمی گریاند وسیگار

شاعر خودش را...می نویسد روی هر بیتی

آن مرد سیگاری ... ولی آنسوی هر بیتی

شاعر به قبل ازشعر می اندیشد وآن مرد

که می سرود...آن لحظه با سیگار،دنیا را

ازخواب برمی خیزد و درشعر می یابد

یک استکان چای و... دو نخ سیگار مگنا را

پُک می زند...یک لحظه...چندین لحظه را... اما

انگار که...آبستن است آن روح زیبا را

قد می کشد روی تمامِ  وهمِ پنهانش 

ابری که آن...احساس های واج آرا را

تنهایی اش را با خودش پُر می کند...او نیست

دلتنگی اش را...آن همه اندوه پیدا را

یک چای سردِ بی همان که دوستش می داشت   

با واژه شیرین می کند،هورت ِ الفبا را

 

اسد فرهمند – 18 / 10 / 1390 – خرم آباد



|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


چند سپید
16 / 9 / 1391 ساعت 2:39 | بازدید : 4199 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

1

گورستان

با آغوش باز

مرا درخود می فشرد

بدرقه ی دنیا چند قدم بیشتر نبود

 

2

خواب زمستانی چشمانش را می سرود

در سایه ی  برفی بلوط های پیر

می تکید

و من ایستاده بودم

همچنانکه سفید کوه ، خوابیده ایستاده بود

 

3

سه ثانیه مانده به دیدار

ایستاد

دل من ، دست تو ...

 

برچسب‌ها: "عليرضاحسيني سقز" ,


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


خاطرخواهkhaterkhah
13 / 9 / 1391 ساعت 2:14 | بازدید : 4697 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

                                                 Joda Gashtan,Joda Mandan,Barey To Che Asoone             

 

                                                 

                                                    

                                                    Man Bi To Mimiram,Baraye Man Ye Fekri Kon

 

 

 

 Joda Gashtan ,Joda Mandan,Baraye To Che Asoone               

VaLi...                                                    

Man Bi To Mimiram,Baraye Man Ye Fekri Kon                 

BE KHODA!!!                                         

 

 

 

 

 

 

                                                                              !!!  BE KHODA      

برچسب‌ها: "رضارشيدسقز" ,


|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


بررسی افزایش قیمت خودرو
17 / 8 / 1391 ساعت 6:17 | بازدید : 5170 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
سایپا95

معاون مالی و اقتصادی شرکت سایپا گفت: هنوز در مورد افزایش قیمت خودرو ابلاغیه‌ای صادر نشده و این موضوع در دست بررسی است.

 حسن امیری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی فارس،در واکنش به این نکته که برخی از افزایش نرخ محصولات خودرو در روز جاری سخن گفته اند و این موضوع در بازار سهام هم با واکنش‌هایی همراه شده، اظهار داشت:‌ این موضوع هنوز ابلاغ نشده و در دست بررسی است.وی ادامه داد:طی 10 روز گذشته حدود 20 جلسه با نهادها و مراکز مختلف از جمله سازمان حمایت، وزارت صنعت، کارگروه تولید، ستاد تنظیم بازار و معاون اول ریاست جمهوری برگزار کرده‌ایم ولی تا به امروز افزایش نرخ محصولات خودرو ابلاغ و قطعی نشده است.

امیری در خاتمه گفت:‌این موضوع در دست بررسی بوده و به محض نهایی شدن آن از طریق مراجع رسمی اعلام خواهد شد.



|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


مدل جدیداز ماشین بوگاتی
17 / 8 / 1391 ساعت 6:17 | بازدید : 5760 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )
سایپا95



|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


گشتی در شبکه های اجتماعی پاک
14 / 8 / 1391 ساعت 4:22 | بازدید : 5304 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

در چند سال گذشته و پس از ظهور وب 2 ، شبکه‌های اجتماعی رشد بسیار زیادی در اینترنت داشته‌اند و کاربران معمولا در حداقل یک شبکه اجتماعی عضویت دارند. این گونه مکان‌ها معمولا برای ارتباط با دوستان، به اشتراگ گذاری اطلاعات مانند عکس، ویدئو، متن و … کارهای گروهی و بسیاری موارد دیگر استفاده می‌شوند. قطعا عده ای تمایل به حضور در محیطهای اجتماعی عمومی ندارند. با اینحال شبکه های اجتماعی ارزشی ، شیعی و اسلامی فراوانی با سطح کیفی و کمی قابل قبول با ظرقیت اثرگذاری مناسب در اینترنت وجود دارند.

هر چند اخیرا با تلاش وبلاگ نویسان انقلاب اسلامی چندین شبکه اجتماعی با رویکرد ارزشی بوجود آمده است ، اما گرافیک نه چندان قوی، عدم تبلیغات مناسب ، برنامه ریزی نامناسب و ناآشنایی بسیاری از نیروهای موثر ارزشی با این فضا ، این  سایت ها را در رقابت با شبکه های اجتماعی چون تویتر و فیس بوک که از پشتیبانی مالی دولت آمریکا بهره می برند ، ناموفق ساخته  است. با اینحال شبکه های اجتماعی خوش ساختی هم ایجاد شده اند که با کمی توجه  و اطلاع رسانی مناسب می توانند در جذب مخاطب موثر عمل کنند.

مطلبی که در ادامه آمده است به معرفی برخی از این شبکه های ایرانی و عیر ایرانی می پردازد .

گفتگوی شیعیان

شیعه چت[1] از بزرگترین و قدیمی ترین اجتماعات شیعیان در شبکه اینترنت است.این تالار گفتمان در حدود 24000 عضو دارد. تا کنون در حدود دو میلیون مطلب در این شبکه ارسال شده است .افراد زیادی بوسیله این شبکه به مذهب تشیع گرایش پیدا کرده اند. از جمله اتاقهای این سایت می توان به بخشهای مناسبتهای مذهبی ، بخش معرفی کتب و ادعیه شیعه ، مباحث عمومی ، قرآن و حدیث ، مباحث اقتصادی ، ازدواج و ... اشاره کرد.

شبکه اجتماعی مدینه

اين وب‌سايت اينترنتی[2] در پاسخ به سايت‌های اجتماعی غربی از قبيل «فيس بوك» راه‌اندازی شده است و مسلمانان از هر نقطه جهان می‌توانند با ثبت‌نام در اين شبكه اجتماعی در تالارهای گفت‌وگو حضور يافته و به تبادل‌نظر بپردازند.

اين وب‌سايت در حال حاضر به زبان‌های انگليسی، فرانسه، تركی، آلمانی، عربی، سوئدی، روسی ، ايتاليايی و اسپانيايی قابل دسترسی است.

اين وب سايت از آنجا بوجود آمد که  فیس بوک اقدام به حذف چهار صفحه بسیار معروف اسلامی از سایت خود نمود.  کاربران مسلمان این شبکه بسیار خشمگین شده و نامه ای انتشار دادند که در آن "مارک زاکربرگ" بنیانگذار فیس بوک را به خدشه دار کردن احساسات بیش از ٢.٥ مسلمان متهم کردند. در این نامه خطاب به زاکربرگ جوان آمده: با وجود اینکه عملکرد فوق العاده ای را در گسترش بهترین شبکه ارتباطی جهان داشته اید، در پروراندن کینه و عداوتی بزرگ میان خود و مسلمانان جهان نیز کاملا موفق بوده اید، اما این بار خسارتی واقعا جبران ناپذیر به وجود آورده اید.

در این نامه نه تنها درخواست شده تا صفحات حذف شده دوباره فعال شوند بلکه قوانین جدیدی نیز معرفی شده اند که بر اساس آنها انتشار نظریات ضد اسلامی خلاف قوانین خواهد بود. همچنین در این نامه خواسته شده بود تا نشانه های توهین آمیز به اسلام حذف شده و هر صفحه ای که از چنین نشانه هایی برخوردار هستند غیر فعال شوند.

در این نامه اعلام شده است در صورتی که به خواسته های مسلمانان توجه نشود ٢.٥ میلیون کاربر مسلمان فیس بوک  خارج شده و به شبکه اجتماعی "مدینه" خواهند پیوست.

این اقدام در نهایت عملی شد و کاربران این شبکه روز به روز افزایش می یابند.. همچنين دست‌اندركاران اين شبكه اجتماعی درصدد هستند به زودی دانشنامه‌ای با عنوان «علم پديا» را برای مقابله با ویکیپدیا بر روی اينترنت قرار دهند، اين دانشنامه اسلامی به جای این دانشنامه ویکیپدیا مورد استفاده قرار خواهد گرفت و كارشناسان پس از بازبينی مطالب ارسالی كاربران مسلمان، اطلاعات را بر روی سايت قرار خواهند داد.

 Muxlim

از زمان تاسیس اجتماع آنلاین Muxlim.com در ماه دسامبر سال ‌٢٠٠٦ بیش از ‌٥/١ میلیون نفر از ‌١٩٠ کشور جهان ماهانه از این وب‌سایت بازدید کرده‌اند؛ این وب‌سایت امکان پیوستن به اجتماعات بحث و گفت‌وگو و اشتراک‌گذاری عکس و گوش کردن به قرآن را فراهم می‌کند.

 Muxlim PAL‌

پايگاه اينترنتي MUXLIM  PAL براي معرفي بهتر اسلام به غربي ها راه اندازي شد. پس از پايگاه اينترنتي "سِکند لايف"، پايگاه اينترنتي ديگري با عنوان MUXLIM PAL.COM راه اندازي شده است که دنياي مجازي مسلمانان و مخصوصا مسلمانان غربي را به نمايش گذاشته است .

به گفته‌ی مدیر اجرایی Muxlim، هر کسی می‌تواند به این شبکه دسترسی پیدا کند.

در دنیای مجازی Muxlim Pal کاربران می‌توانند فضای خود را ایجاد کرده و به تعامل با دوستانشان در محیطی سالم و اسلامی بپردازند.

بنا بر اظهار موسسان این دنیای مجازی، هدف Muxlim Pal گرد آوردن مسلمانان سراسر جهان کنار هم است اما هر کسی به روابط اجتماعی در دنیاهای مجازی علاقه‌مند است می‌تواند بدون هراس از روبه‌رو شدن با محتواهای توهین‌آمیز و بدون ملاحظه‌ی مذهبی که دارد وارد این دنیای اجتماعی شود.

فورویزیت

فورویزیت[3] توسط جمعی از فعالین متعهد فضای مجازی ، از ابتدای سال 88 بمنظور انتشار کلیپ های سانسور شده توسط یوتیوب ، فعالیت خود را آغاز کرد. مسئولین 4VISIT  قبل از راه اندازی آن در سایت یوتیوب اقدام به انتشار کلیپ می نمودند که پس از بارگزاری حدود 1000 کلیپ ، یوتیوب اقدام  به حذف کلیه آنها و مسدود کردن اعتبار کاربری اعضا نمود. پس از این اقدام ، کاربران مصمم به ایجاد سایتی مشابه یوتیوب با محیطی سالم ، در جهت نشر فرهنگ ایرانی اسلامی شدند.  مزایای  4VISITنسبت به یوتیوب، عدم وجود کلیپ های غیر اخلاقی و ضد دینی ، دارا بودن قابلیت دانلود مستقیم فیلم ها ، وجود بخش صوتی ، نظارت 24 ساعته بر کلیپ ها و انتشار به روز اخبار و وقایع می باشد. اين سايت حدود یکسال است که به دلیل مشکلات مالی فعالیت نمی کند ، اما مدیران سایت از راه اندازی قریب الوقوع آن با رویکرد جذب مخاطب از سراسر جهان خبر می دهند.

جامعه مجازی نصر

بزرگ‌ترين جامعه مجازی مقاومت اسلامی با عنوان «كلوپ نصر[4]»  با هدف اشتراك‌گذاری محتوا با رويكرد مقاومت اسلامی و همچنين جلوگيری از تهديدات نرم ارزش‌ها و منافع اسلامی راه‌اندازی شده است.

اين جامعه مجازی علاوه‌ بر زبان فارسی به سه زبان عربی، انگليسی و روسی به كاربران و اعضاء خود سرويس‌دهی می‌دهد و اين امر، ارتقاء تعاملات مجازی را در سطح بين‌المللی به همراه دارد .اين ويژگی مطلوب و قابل توجه سامانه «كلوپ نصر» است.

از بخش‌های جامعه مجازی مقاومت اسلامی می‌توان به دعوت، برگزيدگان، گروه‌ها، لينك‌ها، فيدها، نيازمندی‌ها، آلبوم‌ها، نظرسنجی، وبلاگ، موسيقی، آمار جامعه و افراد برخط اشاره كرد؛ كاربران در بخش «دعوت» می‌توانند پست الکترونیکی ، دوستان خود را به صورت جداگانه در فيلدهای مورد نظر وارد كنند.

كاربران علاقه‌مند به موضوع مقاومت اسلامی می‌توانند در اين جامعه مجازی فايل‌های صوتی، تصويری و... را بين خود و ديگر كاربران فضای سايبر به اشتراك بگذارند و با اشتراك‌گذاری اطلاعات، مسائل مرتبط با موضوع مقاومت اسلامی را حمايت كنند و و از امكانات وبلا‌گ‌نويسی سايت بهره‌مند شوند.

شبکه های اجتماعی حامیان ولایت

رویکرد اصلی این پایگاه[5] که نخست با استفاده از سرویس رایگان شبکه نینگ بوجود آمد و پس از استقبال از سوی کاربران بصورت مستقل فعالیت خود را ادامه داد ، پیگیری 2 هدف اصلی می­ باشد:

1. ایجاد یک فضای صمیمی جهت دوستی، تبادل نظر و هماهنگی میان فعالان حزب الله در حوزه وب.
2. فرهنگ سازی در میان اهالی این جبهه در جهت آشنایی با نحوه برخورد با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی.

بارگذاری فیلم، صوت، سرویس ایجاد پروفایل، آپلود فایل با امکان دانلود فایلهای آپلود شده از دیگر امکانات این پایگاه می­باشد.

امکان ایجاد نامحدود گروه، امکان ایجاد نامحدود رخداد، امکان اضافه کردن و معرفی نامحدود سایت و وبلاگ، ارائه مقالات مفید با موضوعات مختلف روز، ارائه آخرین اخبار روز، امکان برقراری ارتباط آسان با سایر کاربران و اطلاع از فعالیت­ های دوستان در شبکه از دیگر قابلیت­ های این پایگاه اینترنتی است.  اين گروه با توجه به آنکه در جذب مخاطب حزب اللهی فعال عمل کرده است می تواند با اضافه کردن زبانهای عربی و انگلیسی مخاطبان علاقه مند به انقلاب اسلامی را از سراسر جهان جذب کند.

برچسب‌ها: "فيس بوك كردي" ,


|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


بازی تمام شد آقای کاشانی !
14 / 8 / 1391 ساعت 4:22 | بازدید : 5463 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه اسیا از جام قهرمانان آسیا حذف شد !

خبری که در ادامه سریال دراماتیک ناکامیهای سه ساله حبیب کاشانی و همراهانش  در راس پرسپولیس خبر چندان تعجب آوری نیست و به خبری عادی برای هواداران پرشور این باشگاه تبدیل شده است.

اما این همه ماجرای آنچه که در روز 13 اردیبهشت در استادیوم آزادی اتفاق افتاد نبود. حبیب کاشانی که روزی با پشتیبانی طبقات محروم و مستضعف جنوب شهری و بخصوص جوانان هیئتی که عمده آنها بطور سمپاتیک پشتیبان پرسپولیس هستند ،   به امید احیای شکوه تاریخی دهه 50 ، 60 و 70 به مدیریت پرسپولیس رسید ، امروز و پس از سه سال هم نتیجه را باخته است و هم اخلاق را.

 

حدود هزار تن از جمعیت ده هزار نفری که به استادیوم آمده بودند  دانشجویانی بودند که از روزها قبل برای پشتیبانی از مردم بحرین و قصد اعتراض به جنایات ضد حقوق بشری اشغالگران سعودی را داشتنند.

از همان ابتدا ، دانشجویان و هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که به قصد حمایت از مردم بی دفاع بحرین به استادیوم رفته بودند از بدو ورود با انواع و اقسام تحقیر از سوی نیروی انتظامی مواجه شدند. کوچکترین آن چندین بار بازرسی بدنی و بازداشت شدن به جرم حمل پرچم بحرین بود !

علی رغم تمام مشکلات دانشجویان وارد استادیوم شده و در سکوها تجمیع می شوند و شعار های خود را آغاز می کنند ، تماشاگران پرسپولیس نیز با  آگاهی یافتن از قضیه همراه آنان می شوند. شعارهای “یا زهرا” استادیوم را به لرزه در می آورد که ناگهان پس از دقایقی از شروع مسابقه  لیدر های تحت امر شخص مدیر باشگاه و سرمربی ناموفق که روز قبل از بازی اعلام کرده بود این بازی نباید سیاسی شود ، بطور سراسیمه در مکانی جمع شده و در طی یک هماهنگی با شعارهای تحریک کننده از قبیل فوتبال سیاسی نمیخوایم ، تو که هی شعار میدی ، سه پنج دو یعنی چی ؟! خوارج  ! و ... سعی در رو به رو کردن دانشجویان هوادار پرسپولیس با دیگر هواداران دارند که ره به جایی نمی برند. در نهایت و با اوج گیری شعارها و بی نتیجه بودن تلاشهای لیدرها در همراه سازی تماشاگران ،  نیروی انتظامی وارد عمل شده و دانشجویان را به بی سابقه ترین شکل ممکن در برخورد با تماشاگران و در جلوی چشمان مسئولان سفارت سعودی مورد اهانت ، توهین و ضرب و جرح قرار می دهد و به طرز توهین آمیزی دهها تن از دانشجویان را بازداشت می کند. 4 نفر از دانشجویان نیز مجروح شده و روانه بیمارستان می شوند.

شما باختید آقای کاشانی ! هم اخلاق را و هم نتیجه را !

پرسپولیس امروز کسی همچون علی پروین را می خواهد که پیش از انقلاب و در زمان مربیگری آلن راجرز انگلیسی بدون هرگونه ریا !! (بگذریم از صحبتهایی که پس از بازی بین دانشجویان و مدیر باشگاه رد و بدل شد و در جلوی چشم ایشان محافظان محترم پای یکی از دانشجویان را شکستند ! ) تمرین را ول می کرد ، به گوشه ای می رفت ، وضو می گرفت ، سجاده اش را پهن می کرد و نمازش را به جا می آورد ، همان علی پروینی که در دوره جنگ از سال ۶۰ تا ۶۷ پرسپولیس را با یک صدم هزینه های میلیاردی امروز و تمرین در زمین خاکیهای طرشت و تپه های داوودیه ، بدل به قهرمان مطلق لیگ قدس و جام باشگاهای تهران و نهایتا جام در جام باشگاههای آسیا کرد. همان علی پروینی که پس از فرمان امام خمینی برای عظیمت جوانان به جبهه های جنگ ، از سر تمرین ورزشکاران را جمع کرد و  با بی ام و خود را به خوزستان رساند.

ترس از جریمه چند هزار دلاری به اندازه یک صدم مبلغ قرارداد بازیکنهای لیگ دسته دوم محلات برزیل که دلالها بارها و بارها به باشگاه تحمیل کرده اند ٬ حقیقت شما را نشان داد

بازی تمام شد آقای کاشانی !



|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


جبهه فرهنگی سایبر ، دهه 80
14 / 8 / 1391 ساعت 4:22 | بازدید : 4996 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )


ماهنامه راه - شماره 52

ورود اینترنت به ایران به سال ۱۳۷۰ برمی‎گردد و ایران اولین کشور خاورمیانه بود که به این فناوری دست یافت.

حدود ۱۸ سال پیش یک کارمند ایرانی دانشگاه برکلی کالیفرنیا‌؛ اولین وب سایت ایرانی را در سال ۷۲ به عنوان یک پایگاه اطلاعات و منابع ایرانی در وب مستقر می کند.

در آن سالها کسی تصور امکان تجارت، خرید و فروش، پرداخت وجه، آموزش و بسیاری از کاربردهای فعلی بر بستر اینترنت را نداشت و تنها استفاده‌ای که از اینترنت صورت می‌گرفت تبادل نامه‌های الکتریکی بود.

پس از این سال بود که تقریبا همه ساله اقدامات و ابداعات جدیدی بر بستر اینترنت در ایران شکل گرفت که هر یک از آن‌ها توانست مبنای استفاده اقشار مختلف مردم از این پدیده قرار گیرد.

ثبت دامنه ملی آی آر – IR – در سال ۷۲ یکی از اقدامات موثر در قلمرو اینترنت ایرانی محسوب می‌شود که توانست مشخصه‌ای تعیین شده برای هویت ایران در فضای اینترنت شکل دهد. در همین سال اولین لیست پست الکترونیکی ایرانی که موضوعی ورزشی داشت به راه افتاد تا اولین طومار ایرانیان در شبکه اینترنت راه‎اندازی شود و هزاران ایرانی از سراسر دنیا بتوانند در مورد اخبار و حوادث ورزشی ایران تبادل نظر کنند. محتوای روزنامه همشهری نیز برای اولین باردر آن سال به زبان فارسی روی وب قرار گرفت. این محتوا هم اکنون نیز به شکل قدیم آن بر روی سایت همشهری وجود دارد.

اولین مجله اینترنتی ایرانی در سال ۷۴ در وب منتشر شد و در همین سال نیز مجلس شورای اسلامی تاسیس شرکت امور ارتباطات دیتا را تحت نظر شرکت مخابرات ایران تصویب کرد. از دیگر اتفاقات سال ۷۴ می‌توان به پخش اولین مسابقه فوتبال (ایران- عربستان) توسط صدا و سیما به‎طور زنده در اینترنت اشاره کرد.

در سال ۷۵ طبق اعلام موسسات جهانی حدود ۲ هزار نفر در ایران کاربر اینترنت می‌شوند که با توجه به سرعت دسترسی پایین و پهنای باند چند بیت در ثانیه تنها موفق به ارسال و دریافت پست الکترونیکی می‌شدند.

در آن سال‌ها برای ارسال یک عکس دو مگا بایتی کاربر باید حدود دو ساعت زمان صرف می‌کرد و بیشترین سرعت اینترنت حداکثر ۶۴ کیلوبیت در ثانیه بود.
در سال ۷۶ برای اولین بار در تاریخ انتخابات ایران، نامزدهای ریاست جمهوری وب سایت‌های رسمی خود را منتشر کردند تا فعالیت‌های تبلیغاتی‌شان را به خارج از ایران گسترش دهند و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران نیز با راه اندازی پایگاهی، اخبار خود را از طریق آن انتشار داد‌. در این سال شمار مشترکان اینترنت در ایران ۵ هزار نفر تخمین زده شد.

در اواخر سال ۷۹ ایران به‎طور رسمی عضو کنسرسیوم یونیکد برای برطرف سازی مشکل فونت فارسی بر روی صفحات وب شد.
اما آغاز دهه ۸۰ را می‌توان آغاز اولین پدیده استفاده ایرانیان از اینترنت دانست. هنگامی که اولین سرویس وبلاگ نویسی ویژه فارسی زبانان «پرشین بلاگ» در ایران در سال ۸۰ آغاز به‏ کار می‌کند که هدف تیم ارائه دهنده این سرویس مجانی ایجاد محیطی کاملا فارسی از جمله متن‎نویس سازگار با زبان فارسی، تقویم شمسی و سیستم نظرخواهی فارسی و متمرکز کردن وبلاگ‌نویسان فارسی زبان در یک سایت و در نتیجه افزایش بینندگان این وبلاگ‌ها است که در عرض هفت ماه نزدیک به ۲۱ هزار ایرانی برای استفاده از این سرویس ثبت‎نام می‌کنند. این سرویس وبلاگی با پشتیبانی کامل مالی و معنوی دولت وقت شکل گرفت.

دهه ۸۰ را از حیث فعالیت‌های فعالان فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه فضای مجازی به سه بخش می‌توان تقسیم کرد‌:

۱- مقطع زمانی سال‌های ۸۰ تا ۸۳ همزمان با دوره دولت دوم اصلاحات. (رشد کافی‌نت‌ها ؛ گرایش ایرانی‌ها به چت‌روم‌؛ تولد وبلاگ‌نویسی و گسترش سریع در ایران)

۲- مقطع زمانی مانده به انتخابات ریاست جمهوری نهم تا هنگام انتخابات ریاست جمهوری دهم (شکل‌گیری و رشد وبلاگ‌های مذهبی و انقلابی و غلبه آن‌ها بر دیگر پارادایم‌های فکری از لحاظ کمیت‌؛ کیفیت و اثرگذاری در سطح وب فارسی)

۳-انتخابات ریاست جمهوری دهم‌، فعالیت‌های قابل توجه و تولیدات فرهنگی پس از انتخابات و رکود سال ۸۹ (‌گرایش کاربران به شبکه‌های مختلف اجتماعی‌)

در مقاله پیش رو به طور مختصر نگاهی خواهیم داشت بر تحولات این سه دوره زمانی در سطح کلان و آن‌چه که در دهه ۸۰ در سطح فضای وب ارزش‌مدار فارسی گذشت.

دولت اصلاحات ؛ رشد کافی‌نت‌ها و تولد وبلاگ‌نویسی در ایران

هم‌زمان با این دوره زمانی و رشد کافی‌نت‌ها مفهوم شکل گرفته از اینترنت در ذهن بسیاری از ایرانیان مساوی با چت روم بود. بر خلاف ضریب پایین نفوذ اینترنت در ایران با این حال ایرانی‌ها بیشترین حضور را در چت روم یاهو داشتند و اتاق‌های آن به تسخیر ایرانی‌ها در آمده بود. در آن ایام گفته می‌شد که ۸۰% از ظرفیت اتاق‌های عمومی منطقه آسیا با حدود ۴ تا ۶ هزار نفر ظرفیت متغیر در طول ساعات روز را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند. این فضای جدید و گرایش به آن‌؛ دشمنان فرهنگ اسلامی ایرانی را به این فضا کشاند تا به تاثیر گذاری فرهنگی‌؛ ارائه شبهه در مورد اسلام‌؛ ترویج ادیان انحرافی‌؛ حمله به جمهوری اسلامی و … در آن بپردازند. در نهایت این موج گرایش به چت‌روم ها تا حدی اثرات تخریبی فرهنگی خود را گذاشت اما در تاثیر گذاری سیاسی و نامستحکم کردن اعتقادات مذهبی ناکام بود. برای مثال هر سال در آستانه عاشورا و یا سالگرد وقایع ۱۸ تیر گروهی سازمان یافته در اتاق‌های یاهو به هتک مقدسات مذهبی و حمله به نظام جمهوری اسلامی می‌پرداختند که در نهایت توفیق چندانی حاصل نکردند. در همین حال ارتباطات اولیه بین فعالان ارزشی که به مقابله با این موج می‌پرداختند در همین اتاق‌ها شکل گرفت. این دست افراد به طور جهادی و خودجوش در آن ایام به ارسال پیام‌های انقلابی در اطاق‌های عمومی یاهو برای مقابله با حملات سازمان یافته معاندین می‌پرداختند. هر چند به سبب جو نامناسب چت‌روم‌ها بسیاری از خانواده‌های مذهبی فرزندان خود را از حضور در این فضا منع می‌کردند و تعداد آن‌ها در مقابل حرکات سازمان یافته و برنامه‌ریزی شده طرف مقابل ناچیز بود.

برای کاربران قدیمی اینترنت نام سایت گویا نام آشنایی است. سایتی که توسط چند نفر مقیم کانادا و سال‌ها پیش از ظهور پدیده r.s.s و خوراک خوان‌ها در سال ۷۷ راه‌اندازی شد و آرشیو مجلات و روزنامه‌های ایرانی فارسی زبان ضد‌نظام و اصلاح‌طلب را به صورت اسکن شده و یا پیوند به سایت مورد نظر در اختیار کاربران قرار می‌داد. در کنار لینک‌های سیاسی‌؛ لینک‌ سایت‌های سرگرمی‌، از قبیل جوک و ورزشی نیز وجود داشت. لینک‌های ایرانی آن زمان شبکه اینترنت را تقریبا در آن یک صفحه می‌توان یافت. در بین همه پیوندهای گویا‌؛ سایتی با نام ذوالفقار جلب توجه می‌کرد. با کلیک بر روی این نام کاربران به سایتی رهنمون می‌شدند که عکس‌های امام و رهبری در بالای آن نمایان می‌شدند و آن را ارگان انصار حزب‌الله بیرجند معرفی می‌کرد. در این سایت بیانیه‌های تشکل‌، عکس‌های امام‌؛ رهبری و شهدا قرار داده شده بود و برنامه‌های انصار حزب‌الله در آن اطلاع رسانی می‌شد.

سال ۸۲ بود که سایت گویا + آ با شکل و ظاهری مشابه گویا اما با نگاه متعهد و ارزشی ایجاد شد که در آن لینک وبلاگ‌های ارزشی و وب‌سایت‌های روزنامه‌های اصولگرا و لینک‌هایی از قبیل دانلود مداحی‌ها‌؛ آهنگ‌های انقلابی‌؛ استخاره و … در آن تجمیع شده بود و خبرنامه آن نیز در وبلاگی به آدرس http://gooyaa.blogspot.com/ منتشر می‌شد و به نقد سیاست‌های دولت اصلاحات می‌پرداخت. این سایت و وبلاگ خبری آن، پس از مدت کوتاهی فعالیت، به خاطر درج خبری مبنی بر خرید تراکم سه میلیاردی توسط ابطحی در زمان شهرداری ملک مدنی و همچنین مطلب حمایت ابطحی در لبنان به ضرر فلسطینی‌ها و مطالبی مشابه، و در نهایت شکایت وی به عنوان معاون حقوقی و پارلمان رییس‌جمهور از این سایت، توسط دولت وقت فیلتر شد. پس از آن و در طی آن سال‌ها سایت‌های خبری نظیر بازتاب‌؛ شریف‌نیوز‌، مطالبه‌، عدالتخانه و مستضعفین ایجاد شدند و به نقد سیاست‌های دولت وقت و مطالبه سیاست‌های امام و رهبری می‌پرداختند. پایگاه تبیان نیز با هدف حمایت از محصولات و پایگاه‌های فرهنگی تحت شبکه نت در سال ۸۱ ایجاد شد. به تبع ایجاد این سایت‌ها و شکسته شدن انحصار سرویس پرشین‌بلاگ در سال ۸۳ با تولد بلاگفا‌؛ پارسی‌بلاگ و میهن‌بلاگ‌؛ رفته رفته موج گرایش به وبلاگ‌نویسی در بین خوانندگان ثابت این سایت‌های ارزشی نیز به طور همزمان ایجاد شد.

مقطع زمانی مانده به انتخابات ریاست جمهوری نهم تا هنگام انتخابات ریاست جمهوری دهم

هر چند پیش از ثبت بلاگفا‌، پارسی‌بلاگ و میهن‌بلاگ‌؛ پرشین‌بلاگ در سال ۸۱ ایجاد شده بود و زبان فارسی را به رده چهارم زبان‌های وبلاگی با ثبت ۶۰ هزار وبلاگ رسانده بود‌، اما با شکسته شدن انحصار این سایت و ورود این سرویس‌های وبلاگ به عرصه وبلاگ‌نویسی فارسی‌؛ سال ۸۳ به سال رشد تصاعدی وبلاگستان فارسی بدل گشت. بر طبق آمار در آن ایام در طی ۱۸ ماه و سه دوره شش ماهه تعداد وبلاگ‌ها نسبت به دوره شش ماهه قبل دو برابر شد. هم‌زمان با این پدیده‌؛ شبکه اجتماعی اورکات به وجود آمد که ایرانی‌ها نیز به صورت سونامی وار در آن حضور پیدا کردند و تبدیل به سومین ملیت این شبکه اجتماعی از حیث تعداد شدند. گروه‌های فراوانی در این شبکه با محوریت افرادی چون امام‌، رهبری‌، شهدای انقلاب اسلامی‌؛ شخصیت‌های سیاسی یا گروه‌های جهادی مانند حزب‌الله ایجاد شد. وبلاگ‌نویسان نسل اول که مدتی از تاسیس وبلاگ‌های‌شان نمی‌گذشت؛ از طریق بخش نظرات وبلاگ‌های خود و ارتباط در شبکه اجتماعی اورکات با یکدیگر ارتباط برقرار ساختند. هر چند اورکات پس از مدتی در ایران فیلتر شد‌، اما در نهایت این ارتباطات منجر به شکل‌گیری ارتباطات حقیقی و ایجاد تشکل‌های وبلاگی نظیر مجمع وبلاگ‌نویسان مسلمان شد و شرایط طوری رقم خورد که در آستانه سال ۸۴ و انتخابات نهم بر خلاف سیاست گذاری‌های دولت وقت در زمینه سکولار‌سازی فضای مجازی‌؛ وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های منتقد عملکرد دولت هشتم به موثرترین مرجع در تاثیر‌گذاری بر فضای حقیقی جامعه بدل گشتند. شاید اگر اورکات در آن سال فیلتر نمی‌شد‌، هم‌زمان با این رشد وبلاگ‌نویسی طیف ارزشی وبلاگستان‌؛ فضای شبکه‌های اجتماعی در سال‌های پس از آن نیز در دستان این طیف قرار می‌گرفت و از این ظرفیت (برای مثال فیس‌بوک با ۵۰۰ میلیون عضو) به نفع جبهه حزب‌الله استفاده می‌شد.

دولت نهم‌؛ جایگزین شدن گفتمان غالب ارزشی در فضای وب فارسی

سال ۸۴ سالی بود که برای اولین بار رسانه جدیدی با تاثیر گذاری بر نسل جوان وارد عرصه انتخابات شده بود. در مقابل سردرگمی و ناامیدی فضای وبلاگ‌نویسان سکولار و اصلاح‌طلب در تحریم انتخابات و یا حمایت از کاندیدای اصلاح طلب‌؛ شور و شوق زیادی در بین وبلاگ‌نویسان ارزشی ایجاد شده بود و بحث‌های داغی در حمایت از کاندیداهای اصولگرا وجود داشت. در نهایت همه این طیف با تمام اختلاف‌نظر‌ها‌؛ در دور دوم انتخابات با یکدیگر متفق شده و با پیروزی رییس جمهوری دولت نهم پتانسیل بالایی در وبلاگستان ارزشی ایجاد گشت.

پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری و فضای یاس وبلاگ‌نویسان طیف مقابل از رای تاریخی مردم‌؛ این دوره را به سال‌های اوج وبلاگ‌نویسی ارزشی در این دهه بدل ساخت تا جایی که سایت بی‌بی‌سی نیز در گزارشی به این مطلب اقرار نمود. در این مدت تا ظهور شبکه‌های اجتماعی نظیر بالاترین‌، فیس‌بوک و توییتر می‌توان گفت سکانداری و جریان‌سازی فضای وبلاگستان فارسی در دست طیف ارزشی قرار داشت. حرکت‌های وبلاگی مختلفی در این ایام شکل گرفت. جنک سی و سه روزه لبنان‌؛ کاریکاتورهای دانمارکی‌؛ حمایت از حق هسته‌ای ملت ایران‌؛ جنگ غزه‌؛ نقد عملکرد صدا و سیما‌؛ حرکت حمایت از طلبه عدالت‌خواه سیرجانی‌؛ حرکت‌های متعدد خیریه‌؛ حمایت و تبلیغ مستندهای ده‌نمکی‌؛ مطالبات عدالت‌خواهانه و صنفی دانشجویی و … ؛ در مقطع زمانی ۸۴ تا ۸۷ پویایی وبلاگستان ارزشی را به جایی رساند که هتاکی یک استاد دانشگاه سبب گشت که ۲۰۰۰ دانشجو به وسیله اطلاع رسانی از طریق اینترنت در مقابل دانشگاه تهران متحصن شوند و آن شخص مجبور به عذرخواهی و کناره‌گیری از استادی آن دانشگاه شود. یا در مسئله‌ای مانند اخراج هیئت تحریریه ماهنامه سوره، علیرغم سانسور خبری، موج اعتراضی شدیدی به واسطه وبلاگ‌نویسان بر علیه مسئولین حوزه هنری شکل بگیرد. اوج بلوغ جریان وبلاگستان در این مقطع زمانی را می‌توان در جنگ ۲۰۰۸ غزه شاهد بود. تجمع در مقابل سفارت مصر با محوریت وبلاگ‌نویسان شکل گرفت و در تحصن فرودگاه ده‌ها وبلاگ‌نویس به صورت لحظه به لحظه اخبار تحصن‌، عکس‌ها و فیلم‌ها را به وسیله وبلاگ‌های خود به جهان مخابره می‌کردند. حمله‌های هکری غافل‌گیر کننده به سایت‌های دانمارکی‌، اسرائیلی و ضد شیعی نیز از جمله نقاط قابل ذکر این دوره بود.

رشد شبکه‌های اجتماعی‌؛ افول وبلاگ‌نویسی‌؛ فضای انتخابات دهم و پس از آن

هر چند شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک ؛ یوتیوب ؛ توییتر و فرندفید به ترتیب در سال‌های ۲۰۰۴؛ ۲۰۰۵ ؛ ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ ایجاد شدند‌؛ اما گرایش به این شبکه‌ها در ایران را می‌توان به پس از ظهور اینترنت پرسرعت نسبت داد. رشد شبکه‌های اجتماعی هر چند سبب رونق وبلاگستان سکولار پس از یک رکود چند ساله گشت ؛ اما متاسفانه در طیف مقابل و ارزشی باعث معکوس شدن روند رو به رشد کیفی وبلاگ‌نویسی در این مقطع زمانی شد. رابطه گرایش به شبکه‌های اجتماعی با روند به روز رسانی وبلاگ برای بسیاری از این وبلاگ‌نویسان معکوس شد ؛ به طوریکه به ندرت می‌توان وبلاگ‌نویسی را یافت که وارد فضای شبکه‌های اجتماعی شده باشد و این حضور سبب رشد وبلاگ‌نویسی وی شده باشد. امروز نیز بسیاری از فعالان وبلاگ‌های موثر نسل اول یا فعالیتی ندارند یا وبلاگ‌هایشان نقاط اثرگذاری گذشته خود را از دست داده است. در حالی که در طیف مقابل شبکه‌های اجتماعی سبب رونق دوباره وبلاگ‌نویسی و افزایش تصاعدی مخاطبان محتواهای وبلاگی به سبب بهر‌ه‌گیری از این ابزار گشت.

یکی دیگر از عواملی که در تغییر کفه ترازو به نفع طیف مقابل نقش داشت رشد شبکه‌های اجتماعی مافیایی نظیر بالاترین بود ؛ شبکه‌ای که با ساختار طراحی شده آن امکان هرگونه استفاده موثر برای بهره‌برداری ارزشی در آن سلب شده است. هر چند این شبکه در کوتاه مدت ؛ به خصوص در مقطع پیش از انتخابات و مقاطعی از اغتشاشات پس از آن در بهره‌گیری از فضای غبارآلود و دامن زدن به آن به دلیل ضعف‌های رسانه‌های داخلی موفق بود ؛ اما پس از مدتی ترفندهای آن رو شد و به دلیل توهم دست داده به اعضای آن ؛ به پاتوقی برای تفریح ؛ سرگرمی و تمسخر اپوزوسیون جمهوری اسلامی بدل گشت.

این سایت پس از شکست مضحک پروژه اسب تروآ و حضور ۸۰۰ نفری سبزها در مقابل ۵ میلیون در میدان آزادی و خیابان‌های اطراف ؛ عملا کارایی خود را از دست داد ؛ هر چند هنوز آلترناتیو مشخصی برای جایگزینی با آن از سوی اپوزوسیون وجود ندارد.

اما سال ۸۸ هر چند سال بهره‌گیری موثر مخالفین جمهوری اسلامی از برنامه‌ریزی هدفمند چند ساله در بهره‌گیری از فضای مجازی بود و در مقابل حداکثر واکنش نهاد‌های دولتی به این برنامه‌ریزی دقیق ؛ مسدود سازی سایت‌هایی بود که به راحتی با یک پروکسی کم حجم قابل رد شدن بود ؛ اما از جهتی با توجه به حوادث ۸ ماهه پس از انتخابات جنب و جوش بی‌سابقه مردمی شکل گرفت و رویش‌های ادبی ؛ فرهنگی و هنری فراوانی در گوشه و کنار ایران به وسیله ابزار اینترنت به همگان معرفی شد و این مقطع را به یک دوره تاریخی در تاریخ انقلاب بدل ساخت. پوسترها ؛ متون ادبی و طنز ؛ اشعار ؛ شعارها و فیلم‌های تولید شده در این مقطع زمانی همگی ابتدا به وسیله وبلاگ‌ها انتشار یافت و در نهایت راهپیمایی‌های تاریخی ۹ دی و ۲۲ بهمن به نمایشگاه این تولیدات اینترنتی در فضای حقیقی جامعه بدل گشت.

سال ۸۸ با تمام فراز و نشیب‌های آن در حالی به پایان رسید که امید می‌رفت بررسی نقاط ضعف و قوت و رویش‌های به وجود آمده در فضای وبلاگستان ارزشی و نا امیدی اپوزوسیون از شکست نقشه‌های خود ؛ سال ۸۹ را به سال جهش گفتمان اصولگرایی و متعهد در وبلاگستان فارسی و به سکوی پرتابی برای بهره‌گیری موثر از فضای اینترنت در دهه ۹۰ بدل سازد.

نهاد‌هایی که سال‌های پیش از آن سعی در نفی اثر‌گذاری این فضا بر فضای حقیقی را داشتند و هشدار‌های دلسوزان را برای بهره‌گیری از این فضا جدی نگرفته بودند و می‌دیدند که این بی‌توجهی آن‌ها چه اثرات مخربی را داشته است‌، این بار از آن طرف بام افتاده و ردیف بودجه‌های میلیونی را به این امر اختصاص دادند. میلیون‌ها تومان در این سال هزینه شد و در نهایت در آستانه پایان سال ۸۹ حتی یک نمونه شبکه اجتماعی با نمره متوسط یا سایتی که بتوان آینده‌ای را برای آن تصور کرد ؛ شاهد نیستیم. هنوز در مقابل سونامی تخریب بر ضد جمهوری اسلامی در فضای بین‌المللی و عربی؛ حتی یک وبلاگ انگلیسی یا عربی که به تبیین آرمان‌های انقلاب اسلامی و واقعیات برای مخاطبان مسلمان و غربی بپردازد وجود ندارد. باید پرسید این همه همایش جنگ نرم و تقدیر و تشکر چه اثری را در سطح واقعی و ارتقای کمی و کیفی فضای مجازی داشته است؟! خروجی برگزاری سه دوره بخش تولیدات اینترنتی نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در ارتقای کیفی و کمی گفتمان انقلابی چه بوده است‌؟ هر چه تقدیر‌ها بیشتر شد به جای انگیزه‌بخشی برای تعالی ؛ توهم مهم بینی برای برخی از وبلاگ‌نویسان بالاتر رفت. از طرفی وبلاگ‌های ارزشی مانند آهستان ؛ دانشطلب ، زهرا اچ بی، اسماعیل‌نیوز و …. که بدون سر و صدا و هیچ چشم داشتی و با اثر گذاری بیشتری نسبت به برخی غوغاسالاران مدعی به فعالیت می‌پرداختند ؛ بدون هیچ دلیل عقلانی فیلتر شدند. در سیاست گذاری ساده‌اندیشانه‌؛ در همان زمان که شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک ؛ توییتر و فرندفید فیلتر شد‌؛ صدها حساب کاربری غیر حقیقی با بودجه‌های جنگ نرم ایجاد گشت تا بر فضای این شبکه‌های اجتماعی اثرگذاری کند. حساب‌های کاربری که پس از مدتی به علت ناکارآمدی و صرف زمان و هزینه تعطیل و به حال خود رها شد. از آن‌جا که با روند فعلی سیاست‌گذاری تا چند سال آینده به نظر نمی‌رسد بتوانیم به رقابت برابر با جبهه استکبار در فضای مجازی بپردازیم ؛ آیا نباید حداقل یک بررسی تطبیقی برای مقایسه عملکرد وبلاگ‌ها ، اکتیویست‌ها و شبکه‌های اجتماعی طرفدار حزب الله و یا حتی حماس داشت و سوال کرد که چرا آن‌ها با تمام ملاحظات و مشکلات و نبود امکانات به بهترین نحو ؛ حداکثر استفاده ممکن از فضای اینترنت برای جریان‌سازی به نفع جبهه مقاومت را انجام می‌دهند‌؟

این دهه در حالی به پایان می‌رسد که ۱۳۲ هزار کاربر سال ۸۰ امروز به سی و هفت میلیون نفر در آستانه سال ۹۰ رسیده است و به نظر می‌رسد در پایان دهه آستانه قرن چهاردهم شمسی ؛ فضای مجازی ؛ تحولات و روندهای آن تبدیل به متن و فضای حقیقی تبدیل به حاشیه گردد. امری که اگر به آن توجه نشود و با همین روند ساده اندیشانه سیاست گذاری‌ها بخواهد ادامه پیدا کند عوارض بسیار جبران‌ناپذیری را در آینده با خود به همراه خواهد داشت.



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


ايران و مصر
14 / 8 / 1391 ساعت 4:22 | بازدید : 5653 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

فهمي هويدی – نویسنده و تحلیلگر برجسته مصری

fahmi_hoveydi75مترجم: محمد ولوی/ به گزارش پایگاه تحلیلی رصد، “فهمی هویدی ” کارشناس و تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی خاورمیانه با درج مقاله‌ای در روزنامه ” الشروق” چاپ مصر با اشاره به سفر هیئت مصری در دوهفته گذشته به ایران می نویسد: ” سفر هیئت نمایندگی مردم مصر بر یک امر مهم تر نیز دلالت دارد ، از جمله  اینکه جامعه مصر دوباره آزادی خود را به دست آورده است و تحلیل موقعیت و صلاح خود را به دست گرفته است”. 

 

 فهمی هویدی متولد ۱۹۳۷ در مصر و از روزنامه نگاران ناسیونالیست عرب با دیدگاه اسلامی است. وی دارای تالیفات متعددی از جمله کتابی با نام ” ایران ، نگاهی از درون ” است. وی از چهره های شناخته شده شبکه های تلویزیونی و روزنامه های پرخواننده جهان عرب است. چندی پیش وزارت خارجه ایران، میز گردی تخصصی درباره خیزش‌های جهان عرب و پیامد آن برای فلسطین برگزار کرد.  فهمی هویدی از جمله مهمانان دعوت شده به این نشست بود. وی در طی چند روز اقامت در تهران با مقامات مهم کشور از جمله سعید جلیلی، دبیر شواری عالی امنیت ملی، علی لاریجانی رئیس مجلس و علی اکبر صالحی وزیر خارجه دیدار کرد.  آن چه در ادامه می آید متن کامل این مقاله است. 

***

 

ارتباط با ایران یکی از معیارهایی است که می تواند میزان استقلال در تصمیم گیری مصر جدید را نشان دهد. هنگامی که کسی از من می پرسد  نظر شما در مورد بیش از سی سال عدم رابطه بین دو طرف چگونه است ،  همواره پاسخ می دهم : تنها قاهره و تهران دلیل بر این امر نبوده اند و همیشه طرف ثالثی در عدم برقراری روابط بین دو کشور نقش داشته است. بنابراین تعجب نمی کنم که دکتر نبیل عربی ، وزیر امور خارجه دولت انقلاب ژانویه ۲۵ مصر اعلام کندکه مشتاقانه منتظر از سرگیری روابط عادی با ایران است .

من از این قضیه بسیار خوشحال هستم که هیئتی ۴۰ نفره  در هفته جاری  به ایران سفر کرد. این یک تلاش شجاعانه برای شکستن سد روانی عدم ارتباط بین دو ملت است که تا کنون توسط رژیم سابق ترویج می شد.

اجازه بدهید در این رابطه بخاطر آوریم که توافقنامه امضا شده برای راه اندازی یک پرواز بین قاهره و تهران ، توسط دست های پنهان بیگانه و مداخله گر اجرایی نشد و بهره برداری از خط تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

سفر هیئت نمایندگی مردم مصر بر یک امر مهم تر نیز دلالت دارد ، از جمله  اینکه جامعه مصر دوباره آزادی خود را به دست آورده است و تحلیل موقعیت و صلاح خود را به دست گرفته است ، نگاه امنیتی و تشکیلاتی که بر ذهن و اعمال مردم تاثیر گذاشته بود سقوط کرد.. همچنین عملیات جنگ روانی که در ۳۰ سال گذشته تحت تاثیر رسانه ها استمرار داشت ، از یک رویکرد سطحی به یک بینش عمیق رسیده است و به این دلیل مسیر حرکت  جامعه در مصر مقدم بر خواسته های حکومت گشته است.  این جامعه است که خود بخودی و اتوماتیک وار خواسته های خود را تحت تاثیر روابط و احساس تاریخی به حکومت دیکته می کند . در حالی که حکومت باید محاسبات پیچیده و دیپلماتیک را به حساب آورد و معادلات منطقه ای و بین المللی را در نظر بگیرد.

علی رغم شرایط جدید ، من هنوز هم یکی از کسانی هستم که می گویند  ننگین و شرم آور تر از این برای مصر نیست که با این همه تضاد استراتژیک با اسرائیل، سعی در عادی سازی روابط با این دشمن استراتژیک و اول خود دارد. و در همین  حال قادر به  برقراری رابطه با کشور برادر خود ایران نیست. هیچ گونه تفسیر و منطقی بر این امر وجود ندارد ،  الا اینکه طرف ثالثی می خواهد دولت کنونی مصر به تصمیمات گرفته شده در نظام سابق ادامه دهد.

اصلی بین همه دیپلمات ها و سیاست مداران وجود دارد که آنها  می دانند  برقراری روابط عادی بین دو کشور لزوما به معنای رضایت کامل از سیاست ها و مواضع طرف مقابل نیست، یا اینکه برقراری یک رابطه استراتژیک بین دو کشور به معنای این نیست که آنها یک اتحاد استراتژیک بر ضد یک طرف ثالث برقرار کرده اند.

کشورهای حاشیه خلیج فارس که بعضی از آنها از موضع اخیر دولت مصر برآشفته شده اند ، روابط عادی دیپلماتیک با ایران دارند. و کشورهای آنان تبدیل به  یک بازار بزرگ برای محصولات و سرمایه گذاری ایرانی ها شده است. در هر یک از این کشورها ایران سفیر دارد.  حتی در عربستان سعودی ، ایران دارای دو سفیر است.  یکی به نمایندگی از جمهوری اسلامی در ریاض ، و دیگری در سازمان کنفرانس اسلامی که مقر آن در جده است.  من نمی دانم چگونه تا نوبت به مصر می رسد انتقادات آغاز می شود و نمی تواند برای خودش با حفظ سیاستهای خاص خود با ایران همانند بقیه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ارتباط برقرار کند. 

من به خوبی می فهمم که اگر یک رابطه عادی بین قاهره و تهران برقرار شود، آمریکا و اسرائیل متضرر خواهند شد. رابطه ای که از برقراری آن به هیچ دولت دیگری ضرر نمی رسد. جز شیاطین بزرگ و کوچک که مصلحت آنان در  منزوی کردن ایران و تضعیف نظامی ست که در مقابل هژمونی آمریکا ایستاده است و به مقاومت فلسطین یاری می رساند. 

آنچه متوجه نمی شوم این است که چرا بعضی از کشورهای عربی در این موضوع علاقه دارند به اضلاع مربع این خط آمریکایی – اسرائیلی تبدیل شوند.
 ما نمی توانیم از مطالعات پژوهشگران استراتژیک که می گویند رنسانس منطقه مثلت قدرت را در منطقه تکمیل خواهد کرد ؛ چشم پوشی کنیم. مثلثی که ایران ، مصر و ترکیه اضلاع آن را تشکیل می دهند. همانطور که ما نمی توانیم حجم منافع و مصالحی که به سبب قطع روابط بین ایران و مصر از دست داده ایم را فراموش کنیم. افقهای همکاری اقتصادی و گردشگری غیر قابل چشم پوشی است. بعد از زیارت هیئت مردمی ، سفر بعدی دیدار هیئت بازرگانان مصری از ایران است. دیداری که می تواند به تقویت همکاری بین دو کشور بپردازد.  بخصوص اینکه در ایران آمادگی جدی برای ورود به سرمایه گذاری در پروژه های مصر تا سطح ۸ میلیارد دلار وجود دارد.

و فی ذلک فلیتنا فی المتنافسون

و در این نعمتهای بهشتی راغبان باید بر یکدیگر پیشی گیرند.« سوره مطففین، آیه ۲۶٫»

 


موضوعات مرتبط: مطالب متفرقه , سياسي , ,

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


نباید مشاجره به یک عادت طبیعی برای زوج ها تبدیل شود
13 / 8 / 1391 ساعت 3:0 | بازدید : 5361 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

هر انسانی نیاز به امنیت روانی دارد و همه افراد موظف هستند شرایط لازم برای خود و شریک زندگی را تامین کنند. روش هایی از قبیل عیب جویی ،  لج بازی ،‌ سرزنش ، داد و فریاد کردن ، کتک زدن ، بددهنی و مشاجره کردن نه تنها احساس نا امنی ایجاد می کند بلکه موجب  اضطراب و تنفر از هم می شود.

افرادی  که شکایت می کنند که همسرشان به آنان احترام نمی گذارد یا به حرف آنها توجه نمی کند ، باید به بررسی و ارزیابی رفتار خود بپردازند و ببینند چه کارهایی کردند یا چه رفتارهایی از خود نشان داده اند که با این وضعیت رو به رو شده اند ؟‌

بدیهی است اگر شما می خواهید همسرتان رفتارش را تغییر دهد ، شما باید رفتار خود را مورد ارزیابی و بازنگری قرار دهید . این همه مشاجره برای چیست؟  مشاجره می تواند بر سر مسائلی از قبیل  طرز لباس پوشیدن ، نحوه برخورد با دیگران ، دوستان ، و افراد فامیل، شغل، اقتصاد خانواده ، و تصمیمات مهم زندگی و بطورکلی همه چیز باشد .

اگر بدانید که شما تنها کسی نیستید که با همسر خود مشاجره می کنید ، شاید کمی احساس راحتی به شما دست دهد . اما بسیاری از افراد در اکثر اوقات در حال مشاجره هستند و این موضوع می تواند ضمن آنکه موجب  ناراحتی و نگرانی شما شود باعث خستگی و فرسایش روحی شما گردد . البته این امکان هم وجود دارد که بر سرمسائل بسیار کم اهمیت، مثلاً برای شام چه غذایی سرو شود ، یا امشب کجا مهمانی برویم بحث شود .

کاملاً طبیعی است که  زوجها بر سر مسائل مختلف ، با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند و گاهی با هم بحث و مشاجره کنند. اما نباید مشاجره به یک عادت طبیعی تبدیل گردد   .

افراد طبیعی هنگام انجام یک مشاجره  با هم وارد بحث می شوند ، و دارای قضاوت صحیحی بوده و به یکدیگر فرصت گوش کردن و حرف زدن را می دهند . اما متاسفانه اغلب اوقات قدرت قضاوت افراد بهم می ریزد ، درست بهم گوش نمی کنند و حتی در شرایط بحرانی کارشان به نزاع می کشد.

● نزاع زوج ها به چه معناست؟

زمانیکه با همسرتان درحال جر و بحث هستند، افکار مختلفی به ذهن شما می رسد. چرا باید بر سر هم فریاد بکشید؟ آیا این امر به آن معناست که همدیگر را دوست ندارید؟ آیا قصد دارید همدیگر را تحقیر کنید ؟

جالب است که بدانید گرفتن نتیجه های واهی از جر و بحث های خانوادگی، کار عاقلانه ای به شمار نمیرود . و در اکثر موارد مشاجره نتیجه خوب و منطقی در پی نخواهد داشت و دراغلب موارد مشاجرات خانوادگی تنها به افراد اجازه می دهد تا  خود را تخلیه احساسی کنند. و حتی می تواند اعتماد ، علاقه و رابطه عاطفی را کاهش دهد .

● جر و بحث زوج ها کاملا طبیعی است

وجود احساسات، عقاید، و اهداف مختلف، در افراد متفاوت ، یک امر کاملاً طبیعی قلمداد می شود. اولین گام به سوی برخورداری از یک رابطه دو طرفه و صمیمانه صحبت کردن درباره همین تفاوت هاست. تمام افراد دنیا از این حق برخوردار هستند که احساسات خود را بیان کرده، عقاید شخصی خود را ابراز کنند و حتی اختلاف نظرهای خود را نیز به زبان بیاورند.

گاهی اوقات زوج ها نسبت به تفاوت های موجود آنچنان سرسختی از خود نشان می دهند. که گفتگوی مسالمت آمیز آنها تبدیل به مشاجره می شود. بهتر است چنین جر و بحث هایی به سرعت خاتمه پیدا کند. افراد از یکدیگر عذر خواهی کرده ، آشتی کنند و به روال عادی زندگیشان باز گردند.

همیشه فرض کنید  همسرتان امروز ، روز بدی را پشت سر گذاشته ،احساس خوبی ندارد ، تحت فشار شدید استرس های روزمره قرار دارد… ( درست شبیه به زمانیکه خود شما با این حالات روبرو هستید ) پس سعی کنید او را درک کنید و با ملایمت و آرامش او را نیز به آرامش سوق دهید .

به هرحال او نیز  انسان است و درست مانند خود شما زمانیکه ناراحت می شود، ممکن است فریاد بکشند. گریه کنند، و حرف هایی بزنند که هیچ قصد و غرضی از به زبان آوردن آنها ندارند . خیلی از افراد خونسردی خود را به راحتی در شرایط مختلف از دست می دهند. بنابر این، این بار که همسرتان بد اخلاقی می کند و شروع به مشاجره و بحث می کند تصور نکنید که حتماً باید بدترین اتفاق به وقوع بپیوندد. شما می توانید وضعیت موجود را کنترل کنید و آرامش را به خود و همسرتان بازگردانید .

● چرا مشاجرات  بالا می گیرد؟

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ،  گاهی اوقات زمانیکه زوجین با یکدیگر بحث می کنند، داد و فریادها رفته رفته زیاد می شوند و اهانتها و کلمات خشن و ناگواری شنیده می شود . هر چند این امر در برخی از خانواده ها رواج دارد ، اما اصلاً درست نیست. افراد نباید به خود اجازه دهند که روی ارزش فردی دیگران پـا بگذارند . شخصیت آنها را خرد کنند و هر حرفی را که به ذهنشان می رسد، بر زبان جاری سازند.فرموش نکنید او همان فردی است که بارها به شما گفته بسیار دوستتان دارد .

گاهی اوقات نزاع های خانوادگی از مرزهای خود خارج شده و با هل دادن طرف مقابل ، پرتاب کردن اشیاء و وارد کردن ضربه به دیگری همراه می شود. حتی اگر طرفین از نظر فیزیکی نیز آسیب نبینند، باز هم مشاجره از حد طبیعی خود خارج شده تلقی میشود. دراین شرایط یکی از طرفین قصد دارد با تهدید و ارعاب ، کنترل امور را بدست گیرد. چنین بحث هایی به هیچ وجه طبیعی قلمداد نمی شوند. این همان زمانی است که لازم است مشاوره با یک متخصص با تجربه صورت گیرد .

زمانیکه دعواهای خانوادگی فیزیکی می شود یا با تهدید همراه می گردد. هر دو طرف باید تحت آموزش قرار بگیرند. که چگونه می توانند خشم خود را کنترل کنند.

فراموش نکنید شما با همسرتان بارها قرار گذاشته اید آرام، خونسرد، و مهربان و با شعور باشید  . و اینک میزان محبت شما با افزایش و تکرار  تعداد دفعات دعواها و  شدت مشاجرات ، و کتک کاری کاهش می یابد .

اگر زوج ها  درمورد مسائل کوچک و پیش پا افتاده با یکدیگر جر و بحث کنند، این امر می تواند تا حدی بیش ازسایر مسائل   ناراحت کننده و دردآور باشد .

● چگونه خانواده ای شاد و سالم داشته باشیم ؟

اگر شما و همسرتان هر چند وقت یکبار با هم مشاجره می کنند، زیاد خودتان را ناراحت نکنید. هیچ خانواده کاملی وجود ندارد. حتی در شادترین خانواده ها هم مشکلاتی به وجود می آید و اعضای آن با یکدیگر بحث می کنند، افراد خانواده موظف هستند تا مسائلی که آزارشان می دهد را تشخیص داده و درمورد آنها با یکدیگر گفتگو کنند. خوشبختانه دراین صورت به راحتی قادرند به مصالحه و سازش دست پیدا کنند. با به کارگیری این شیوه تمام افراد احساس بهتری می کنند و زندگی آنها به حالت عادی خود بازمی گردد.

عضویت دریک خانواده به این معناست که تمام اعضای آن باید قدمی در جهت بهبود زندگی سایرین بردارند و کاری کنند که همه افراد احساس خوشبختی نسبی داشته باشند. گرچه بحث و مشاجره درهر خانواده ای اجتناب ناپذیر است ، اما باز گذشت و درک منطقی از وضعیت روحی طرف مقابل می توان اوضاع را کنترل کرد و بهترین نتیجه را از یک بحث منطقی گرفت . فراموش نکنید با عشق، درک متقابل ، و کمی تلاش تقریبا تمام مشکلات قابل حل می باشند.

هرگز همسر خود را با  دیگران  مقایسه نکنید  بلکه با خودش و وضعیت قبلی و کنونی او مقایسه کنید . سعی کنید رفتارهای مطلوب او را نزد دیگران به ویژه افرادی که او برای نظرشان احترام قائل است  متذکر شوید ، از او قدر دانی کنید . تشویق ، تایید و تحسین رفتارهای مطلوب همسر و تقویت نقاط قوت او مهمترین روش برقراری ارتباط  سالم با همسر است .

در انتها به آماری نگاه کنید که نشان می دهد نه تنها درا اکثر اوقات نتیجه یک مشاجره رضایت بخش نیست ، بلکه می تواند زمینه ساز مشاجرات بعدی باشد .

 

 

 

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!



|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


داروهای روانپزشکی / روانشناسی
13 / 8 / 1391 ساعت 3:0 | بازدید : 7551 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

 

دارو های ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی، برای درمان اختلال‌های افسردگی ساخته شده‌اند. کسانی که از افسردگی شدید رنج می‌برند، معمولاً با یکی از انواع داروهای ضد افسردگی درمان می‌شوند. انواع داروهای ضدافسردگی عبارتند از

ضدافسردگیهای سه حلقه ای : (از این جهت سه حلقه‌ای نامیده می‌شوند که در ساختار شیمیایی آن‌ها سه حلقه وجود دارد) مانند  ایمی پرامین ، آمی تریپتیلین و نورتریپتیلین

 

مهارکننده های مونوآمین اکسیداز

 مانند ترانیل سیپرومین  ، فنلزین و سلژیلین

 

که باید مصرف کنندگان این دسته

دارویی از غذاهای حاوی   مانند پنیر

MAO

اجتناب کنند

ضد افسردگی‌های سه‌حلقه‌ای مانند الاویل (Elavil) و بازدارنده‌های MAO مانند ناردیل (Nardil)، از طریق مکانیسم‌های گوناگونی فعال می‌شوند، اما به نظر می‌رسد که هر دو با افزایش عمل نوراپی نفرین و سروتونین افسردگی را کاهش می‌دهند.

 

آمی تریپین

ایمی پرامین

تری میپرامین

داکسی پین

فلوکستین

کلومیپرامین

نورتریپ تیلن

بوپروپیون

سرترالین

 

داروهای ضد اضطراب


داروهای ضد اضطراب علاوه بر ایجاد احساس بر طرف شدن تنش عضلانی، احساس آرامش و آسودگی را نیز به همراه می‌آورند. این داروها در درمان اختلال‌های اضطراب مورد استفاده قرار گرفته‌اند. داروهای ضد اضطراب مانند دیازپام ، کلرودیازپوکساید و آلپرازوپام فعالیت سمپاتیک مغز را به اندازه‌ای کاهش می‌دهند که پاسخ‌های اضطراب کاهش یابند یا باز داری می‌شوند. پروپرانول و مپروبامات از جمله سایر داروهای ضد اضطراب هستند

 

دیازپام

آلپرازوپام

پروپرانول

اگزازپام

کلرودیازپوکساید

تری فلوئوپرازین

لورازپام

بوسپیرونکلراید

مپروبامات

فلورازپام

 

داروهای روان گردان

داروهای ضدروان پریشی ، یا آنتی سایکوتیک‌ها برای درمان اختلال‌هایی مانند اسکیزوفرنی ساخته شده‌اند. این گونه داروها تأثیر آرام کننده یا آرام بخش زیادی دارند. بعضی از داروهای ضد روان پریشی مانند تورازین(Thorazine) توهم و هذیان بیمار را کاهش می‌دهند. ولی سایر داروهای ضد روان پریشی مانند کلوزاریل بیمار را سر حال می‌آورند و تقویت می‌کنند. تأثیر اصلی این گونه داروها کاهش و یا حذف نشانه‌های روان پریشی از جمله توهم، هذیان، گوشه گیری و بی احساسی است و برای آرام نگاهداشتن بیماران ساخته نشده‌اند

کلرپرومازین

تیوریدازین

فلوفنازین

هالوپریدول

لیتیوم کربنات

پرفنازین

تیوتیکسین

دیازپام

فنوباربیتال

فلبامات

فنی توئین

کاربامازپین

لاموتری ژین

میدازولام

والپروات سدیم

تیوریدازین

 اُلانزاپین

کلوزاپین

 

داروهای تثبیت کنندهٔ خلق


برای افرادی که از اختلالات دوقطبی رنج می‌برند، داروهای تثبیت کنندهٔ خُلق مانند ریسپریدون برای حالت شیدایی و  لاموتریژین برای حالت افسردگی به کار برده می‌شود تا چرخهٔ افسردگی - شیدایی شان از بین برود. لیتیوم داروی استاندارد برای دوقطبی، مانع نوسان‌های شاخص خلق می‌شود، اما عوارض جانبی خطرناکی دارد. از این رو به جای داروی لیتیم از دو دارو یکی برای حالت شیدایی و دیگری برای حالت افسردگی استفاده می‌شود

الانزاپین

لامویبوژین

دپاکین

 

داروهای خواب آور


دیازپام

لورازپام

فلورازپام

کلرال هیدرات

کلرودیازپوکساید

 

در ادامه ی همین پستها به توضیحات  انواع داروهای روانی !! می پردازیَم !!!

 



|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


داستان آموزنده غرور بیجا
12 / 8 / 1391 ساعت 7:45 | بازدید : 4678 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

داستان آموزنده غرور بیجا

یک روز گرم شاخه ای مغرورانه و با تمام قدرت خودش را تکاند. به دنبال ان برگهای ضعیف جدا شدند و آرام بر روی زمین افتادند. شاخه چندین بار این کار را با غرور خاصی تکرار کرد، تا این که تمام برگها جدا شدند شاخه از کارش بسیار لذت می برد. برگی سبز و درشت و زیبا به انتهای شاخه محکم چسبید ه بود و همچنان از افتادن مقاومت می کرد.
در این حین باغبان تبر به دست داخل باغ در حال گشت و گذار بود و به هر شاخه ی خشکی که می رسید آن را از بیخ جدا می کرد و با خود می برد. وقتی باغبان چشمش به آن شاخه افتاد، با دیدن تنها برگ آن از قطع کردنش صرف نظر کرد. بعد از رفتن باغبان، مشاجره بین شاخه و برگ بالا گرفت و بالاخره دوباره شاخه مغرورانه و با تمام قدرت چندین بار خودش را تکاند، تا این که به ناچاربرگ با تمام مقاومتی که از خود نشان می داد، از شاخه جدا شد و بر روی زمین قرار گرفت.
باغبان در راه برگشت وقتی چشمش به آن شاخه افتاد، بی درنگ با یک ضربه آن را از بیخ کند. شاخه بدون آنکه مجال اعتراض داشته باشد، بر روی زمین افتاد.
ناگهان صدای برگ جوان را شنید که می گفت: اگر چه به خیالت زندگی ناچیزم در دست تو بود، ولی همین خیال واهی پرده ای بود بر چشمان واقع نگرت، که فراموش کنی نشانه حیاتت من بودم!!!



|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 147

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 1570
:: باردید دیروز : 512
:: بازدید هفته : 2596
:: بازدید ماه : 41540
:: بازدید سال : 2045398
:: بازدید کلی : 5945577